John

Tijdens mijn verhuizing heb ik naar alle waarschijnlijkheid een rare beweging gemaakt. Dat krijg je ervan als je bovenhands moet schilderen. Bewegingen die ik zelf niet dagelijks doe, met als resultaat dat ik thuis mijn kleine mannetje van twee jaar oud amper meer kon optillen. En laat staan een beetje prestaties kon leveren in de sportschool. Mijn linkerschouder liet het totaal afweten. Een schijfje van 2.5 kilo kreeg ik niet meer zijdelings omhoog.

Dankzij een bevriende bokstrainer kwam ik uit bij fysiosportief, aangezien hij hier zeer goede ervaringen mee had.

Na een intake met Nico ben ik vrij snel doorverwezen naar de manueel therapeuten van fysiosportief. Hier kon ik snel terecht. Mijn idee bij een fysio was altijd lang wachten voordat je aan de beurt bent, maar hier gelukkig niet!

Mijn klacht had volgens de manueel therapeut te maken met de combinatie nek, rug en schouder. En ze had gelijk. Ik was totaal niet bekend met het fenomeen ‘manuele therapie’.

Na de intake was ik hartelijk welkom op de tafel. Eerst even zitten, naar links en naar rechts kijken en vervolgens begon de magie. Hier kan ik heel kort over zijn; dit deed wonderen! Ik kon weer eenvoudig over mijn schouder kijken tijdens het inhalen in de auto. Mij er tot die niet van bewust zijnde dat ik dit eerder heel “spastisch” deed. Het ging uiteindelijk allemaal veel soepeler.

Uiteindelijk ben ik drie keer voor manuele therapie bij fysiosportief geweest en ik kom er iedere keer weer als herboren weer vandaan! Aan tekst hebben ze geen gebrek, wat er voor zorgt dat je direct op je gemak bent. Ze leggen goed uit wat ze doet en welk gewenst effect dit heeft.

Absoluut een aanrader om fysiosportief te bezoeken als je klachten hebt!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder