Jukka

Mijn naam is Jukka en ik was voor 2 jaar bij fysiosportief, hier kwam ik voor mijn rug. Ik heb scoliose en dat is een vergroeiing in de rug.

De ervaring van Jukka met rug fysiotherapie van Olga van fysiosportief

Mijn moeder ontdekte in de zomervakantie dat mijn schouderblad erg uitstak. Hiervoor wou ze een foto laten maken in het ziekenhuis, dat hadden we gedaan en op de foto bleek te zien dat mijn ruggengraat scheef groeide. Ik zou hiervoor een corset moeten krijgen alleen dat wouden we echt niet.

Wel moest ik naar fysiosportief voor mijn rug. Olga was mijn fysiotherapeut en zij hielp me met balansoefeningen, zoals op zo’n wiebelding mijn balans proberen te vinden. Ook moest ik een beetje krachttraining gaan doen voor mijn rugspieren want dat zou goed zijn voor mijn rug.

Een half jaar later werd ik geopereerd in het maasziekenhuis Pantein en daar hadden ze mijn hele rug rechtgezet met schroefjes en stangen enzo. Ik lag hiervoor een week in het ziekenhuis want het was een hele zware operatie.

Hierna ging ik revalideren met fysiotherapie ook bij Olga en langzamerhand moest ik ook weer krachttrainen en balansoefeningen totdat ik weer helemaal fit was. Olga had me hier heel goed mee geholpen, ze was duidelijk in wat ik moest doen, waren leuke oefeningen, en ja kon niet beter eigenlijk!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder