Julia

Ik ben vorig jaar november bij Leon van fysiosportief Groningen terecht gekomen na een harde val met hockey. Door mijn val is mijn schouder uit de kom geweest. 

De ervaring van Julia met sportfysiotherapie bij Leon van fysiosportief

Leon vertelde mij gelijk aan het begin waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten. Samen maakten we een revalidatieplan. Hij vertelde mij dat ik ongeveer een half jaar zou moeten revalideren.  

Ik wist gelijk wat ik aan Leon had. Dit is voor mij belangrijk en hierdoor hadden we een goeie klik. Elke fysiotraining met sportfysiotherapie daagde hij mij uit om het maximale uit mezelf te halen. De circuittrainingen hielpen hier zeker bij! Ik ben nu een half jaar verder en ik ben klaar met revalideren. Maar nog belangrijker, ik ben weer aan het hockeyen! Het gaat goed en van mijn schouder heb ik nauwelijks last. 

Ik heb mijn behandeling bij Leon als erg prettig ervaren doordat ik vertrouwen had ik zijn kunnen. Een blessure is nooit leuk, maar door de behandelingen bij Leon heb ik mijn revalidatie op een leuke manier kunnen doorlopen!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder