Juliëtte

Ik kwam bij Heleen omdat ik pijn had in mijn nek. Als ik naar rechts keek, dan deed dat pijn en was net of ik mijn hoofd niet helemaal goed kon draaien. Ik werd er erg door gehinderd, want wat kijk je vaak over je schouder.

Heleen heeft met manuele therapie heel voorzichtig en rustig mijn nek behandeld. In een paar behandelingen kon ik alweer goed over mijn schouder heen kijken. Het fijnste was dat dat ook weer pijnvrij kon.

ervaring-fysiosportief-groningen-juliette

Ik heb aldoor het gevoel gehad bij Heleen in goede handen te zijn! Ze straalt vertrouwen en rust uit tijdens haar behandelingen.

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief. In deze editie vertelt Juliëtte over haar ervaring tijdens haar behandeling met manuele therapie door manueel therapeut Heleen Boven van fysiosportief Fysiotherapie Groningen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder