Juliëtte

Ik kwam bij Heleen omdat ik pijn had in mijn nek. Als ik naar rechts keek, dan deed dat pijn en was net of ik mijn hoofd niet helemaal goed kon draaien. Ik werd er erg door gehinderd, want wat kijk je vaak over je schouder.

Heleen heeft met manuele therapie heel voorzichtig en rustig mijn nek behandeld. In een paar behandelingen kon ik alweer goed over mijn schouder heen kijken. Het fijnste was dat dat ook weer pijnvrij kon.

ervaring-fysiosportief-groningen-juliette

Ik heb aldoor het gevoel gehad bij Heleen in goede handen te zijn! Ze straalt vertrouwen en rust uit tijdens haar behandelingen.

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief. In deze editie vertelt Juliëtte over haar ervaring tijdens haar behandeling met manuele therapie door manueel therapeut Heleen Boven van fysiosportief Fysiotherapie Groningen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder