De ervaring van Maarten met fysiotherapie voor zijn kuit van Martijn

Na al jaren lang pijn te voelen in mijn kuit en vele pogingen om hiervan af te komen kwam ik bij fysiosportief terecht. Een collega van Martijn deed het eerste gesprek en stuurde me door naar Martijn omdat hij dacht dat hij me beter zou kunnen helpen.

De ervaring van Maarten met fysiotherapie voor zijn kuit van Martijn van fysiosportief

Tijdens de gesprekken met Martijn vertelde ik over mijn klacht waarbij hardlopen op een leuk niveau niet meer mogelijk was de laatste jaren. De pijn kwam teveel naar voren elk moment dat ik aanzette.

Tijdens de verdere gesprekken zijn we stapsgewijs gaan kijken waar de klachten nou vandaan zouden kunnen komen. We hebben verschillende kanten waarvandaan mijn klacht zou kunnen komen bekeken en proberen te verbeteren.

Na een afspraak of 4 heeft Martijn een loopanalyse gedaan. Dit bleek de goede kant van het verhaal te zijn: Na het bekijken van het lopen vielen hem al snel verschillende dingen op. Na de aanpassingen die hij aanraadde in combinatie met wat oefeningen verdwenen mijn klachten snel naar de achtergrond.

Ik kan nu weer met veel plezier en grotendeels pijnvrij het hardlopen oppakken en weer op mijn gewenste niveau presteren!

ervaring-fysiosportief-groningen-maarten

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

12 september 2023
ervaring-fysiosportief-groningen-sportfysiotherapie-schouder

De ervaring van Yuri met sportfysiotherapie voor zijn schouder van Leon van fysiosportief

Natuurlijk had hij hem liever leren kennen onder het genot van een mooi glas wijn. Maar nee, zoals zo vaak bij sporters en hun fysiotherapeut markeerde een blessure het begin van hun contact. Hij is Youri Zoon, meervoudig wereldkampioen... Lees verder

21 juli 2023
ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva. De ervaring met... Lees verder