Manon

Door een knieblessure kan ik niet meer hockeyen.

De ervaring van Manon met knie fysiotherapie van het knieteam van fysiosportief

Ik ben daarom naar fysiosportief gegaan omdat zij goed zijn in sportfysiotherapie. Ik doe samen met de  fysiotherapeuten van het knieteam oefeningen om mijn knie weer stabiel te maken en mijn conditie te onderhouden.

In het begin hebben ze me uitgelegd wat er mis is met mijn knie en wat dit voor me betekent. Ik vind het fijn dat ik nu weet wat er aan de hand is en vooral dat ik weer in beweging ben.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder