Manon

Door een knieblessure kan ik niet meer hockeyen.

De ervaring van Manon met knie fysiotherapie van het knieteam van fysiosportief

Ik ben daarom naar fysiosportief gegaan omdat zij goed zijn in sportfysiotherapie. Ik doe samen met de  fysiotherapeuten van het knieteam oefeningen om mijn knie weer stabiel te maken en mijn conditie te onderhouden.

In het begin hebben ze me uitgelegd wat er mis is met mijn knie en wat dit voor me betekent. Ik vind het fijn dat ik nu weet wat er aan de hand is en vooral dat ik weer in beweging ben.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder