Mara

Ik ben 4 keer bij Dannie geweest vanwege rugklachten. Hij heeft me wat vragen gesteld en vervolgens mijn bewegingen bekeken. Op grond daarvan heeft hij me een aantal keren los gemasseerd.

De recensie van Mara over rug fysiotherapie bij Dannie van fysiosportief

Bij de laatste ontmoeting heb ik een aantal oefeningen moeten doen in de zaal die Dannie vervolgens naar mij heeft gestuurd. Ik vond de behandeling zeer prettig bij Dannie. Een no- nonsens behandeling en daar hou ik zelf wel van. En de opdracht om zelf aan de slag te gaan, hou ik niet van maar doe ik trouw, 2x per week thuis.

Daarbij de afspraak dat ik een beroep op je kan doen als ik weer helemaal vast zit en dat laatste vind ik wel prettig. Al met al een prima behandeling en in korte tijd resultaat.

Lees meer recensies bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder