Mark

Voor mijn studie woon ik sinds 2014 in Groningen. Sindsdien ben ik tevens lid bij studentenroeivereniging A.G.S.R. Gyas. Binnen Gyas ben ik actief in verschillende commissies en ben ik gaan wedstrijdroeien. Dit betekend dat je bijna dagelijks aan het roeien bent en soms wel twee keer per dag traint. Nadat ik helaas geen tijd meer had om te roeien ben ik gaan coachen.

De ervaring van Mark met fysiotherapie voor roeiers van fysiosportief

fysiosportief werkt samen met Gyas en dat heeft voor mij altijd veel kunnen betekenen. Als het nodig was kon ik wekelijks terecht voor wat vastzittende spieren maar ook voor grotere blessures stonden ze altijd voor mij klaar. Naast de fijne en goede behandelingen hebben ze ook veel ondersteuning geboden voor het uitvoeren van de oefeningen om blessures te voorkomen.

Als coach kon ik deze meegekregen kennis over het ontwikkelen van de core-spieren en mobiliteit gebruiken binnen core-trainingen, FML-testen en circuittrainingen overbrengen op de beginnende wedstrijdroeiers van Gyas.

Regelmatig gaven ze traingingen aan de beginnende wedstrijdroeiers om de coaches te kunnen ondersteunen bij het overbrengen van de kennis. Bij vragen, tips of verduidelijking voor de uitleg kon ik ook altijd bij de fysiotherapeuten terecht.

Bij fysiosportief kun je rekenen op deskundige, duidelijke en fijne begeleiding.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder