Mechtelien en Otto

Als iemand drie jaar geleden tegen ons gezegd had: ‘Over drie jaar zijn jullie twee keer per week aan het fitnessen en sporten’, dan hadden wij deze persoon meewarig bekeken. Allebei hebben we sport altijd verafschuwd. Lopen en fietsen en lekker zwemmen, dat was in orde. Maar aan die rare apparaten allerlei oefeningen doen, BAH! Onzin!

De ervaring van Mechtelien en Otto met fysio fitness van fysiosportief

Nu gaan we twee keer per week welgemoed naar fysiosportief en doen onze oefeningen. We zijn sterker en soepeler geworden en voelen ons goed bij dit regime. De sfeer is gemoedelijk en ‘de jongens’ – de fysiotherapeuten van fysiosportief – willen altijd helpen. Ze hebben ons goed afgesteld en geholpen met een programma dat op onze situatie toegesneden was.

Dus: hoe ouder, hoe sportiever, dat geldt tenminste voor ons en we hopen dat nog lang te blijven!”

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder