Peter

In mijn bedrijf bouw ik campers op en verbouw ze op aanvraag en ben dus lichamelijk erg actief. Helaas hebben mijn knieën daar flink onder te lijden gehad en heb daarom een corrigerende operatie gehad om een kunstknie nog wat jaren uit te stellen.

De ervaring van Peter met knie fysiotherapie bij Dannie van fysiosportief

Dannie heeft mij in het voortraject begeleid om sterk de operatie in te gaan. Na de operatie ben ik met fysiotherapie met hem aan de slag gegaan om goed te revalideren om zo snel mogelijk mijn werkzaamheden in mijn bedrijf weer op te pakken.

Je merkt direct aan Dannie dat hij erg ervaren is en weet waar hij het over heeft. Dat geeft je als patiënt een geruststellend gevoel. Verder is de werkwijze van hem en fysiosportief erg proffessioneel. Omdat ik weinig tijd heb vind ik het erg prettig dat ik ’s ochtends al om 7 uur bij Dannie terecht kan en lukt het een keer niet overdag dan zijn ze bij fysiosportief tot 21:00 geopend. Erg handig voor mij als ondernemer.

Verder zijn de korte lijnen die Dannie heeft met de (sport-) artsen ook fijn. Als er vragen zijn kan hij direct bij hen terecht zodat  ik niet op consult hoef. Ik vind Dannie en zijn praktijk echt een aanrader!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder