Robby

Door mijn onderrugklachten had ik eigenlijk al jaren continu pijn en kostte het me soms zelfs moeite om van een stoel of bank omhoog te komen. Zitten was ongemakkelijk, lang staan ook en met sporten belemmerde het me in mijn bewegingsvrijheid.

Na 3 maanden behandeling bij fysiosportief kan ik zeggen dat ik zo goed als volledig van mijn klachten af ben. Met een combinatie van oefentherapie en manuele therapie heeft fysiosportief mij geholpen mijn buikspieren sterker te krijgen en mijn rugspieren losser te maken.

Door de directe en praktische benadering van mijn fysiotherapeut kreeg ik al snel vertrouwen in de behandeling en dit hielp me de discipline op te bouwen om ook thuis oefeningen te doen, die ik nu nog steeds elke dag doe.

Ik had niet verwacht dat ik al zo snel zulke resultaten zou boeken! Ik kan fysiosportief daarom iedereen aanraden.

Ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder