Sigrid

Nadat ik al ruim een half jaar rond had gelopen met hevige pijn in mijn borst en diverse artsen en specialisten had gezien kwam ik met een blokkade in mijn ribben bij Stefanie van fysiosportief terecht.

Ze wist precies wat ze moest doen want na slechts één sessie manuele therapie was ik al van de pijn af! Ik was stomverbaasd en natuurlijk superblij.

Stefanie heeft in de behandelingen daarna voorzichtig maar vakkundig alles wat nog vastzat in rug, nek en schouders losgemaakt en ik kon me eindelijk weer gewoon bewegen. Ik heb er daarna ook nooit meer last van gehad.

In de 30 jaar dat ik in de stad woon ben ik bij verschillende fysiotherapeuten geweest maar Stefanie is adequaat en ook nog eens heel hartelijk dus ik als ik ooit nog fysiotherapie nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

12 september 2023
ervaring-fysiosportief-groningen-sportfysiotherapie-schouder

De ervaring van Yuri met sportfysiotherapie voor zijn schouder van Leon van fysiosportief

Natuurlijk had hij hem liever leren kennen onder het genot van een mooi glas wijn. Maar nee, zoals zo vaak bij sporters en hun fysiotherapeut markeerde een blessure het begin van hun contact. Hij is Youri Zoon, meervoudig wereldkampioen... Lees verder

21 juli 2023
ervaring-rug-fysiotherapie-fysiosportief-bartje

De ervaring van Bartje met fysiotherapie voor zijn rug van Jouke Jan van fysiosportief

Mijn naam is Bartje Koens en ik kom al geruime tijd regelmatig bij fysiosportief voor mijn klachten. Eind jaren 90 heb ik Dannie leren kennen via de spinningslessen die hij destijds gaf bij Plaza Sportiva. De ervaring met... Lees verder