Sigrid

Nadat ik al ruim een half jaar rond had gelopen met hevige pijn in mijn borst en diverse artsen en specialisten had gezien kwam ik met een blokkade in mijn ribben bij Stefanie van fysiosportief terecht.

Ze wist precies wat ze moest doen want na slechts één sessie manuele therapie was ik al van de pijn af! Ik was stomverbaasd en natuurlijk superblij.

Stefanie heeft in de behandelingen daarna voorzichtig maar vakkundig alles wat nog vastzat in rug, nek en schouders losgemaakt en ik kon me eindelijk weer gewoon bewegen. Ik heb er daarna ook nooit meer last van gehad.

In de 30 jaar dat ik in de stad woon ben ik bij verschillende fysiotherapeuten geweest maar Stefanie is adequaat en ook nog eens heel hartelijk dus ik als ik ooit nog fysiotherapie nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder