Stefan

Het optimale revalidatietraject voor- en na een reconstructie van de voorste kruisband. De training begon enkele weken voor de operatie:

Samen met Dannie van fysiosportief Groningen hebben we een trainingsschema opgesteld met oefeningen die voor mij individueel het beste passen. Zo onderging ik de reconstructie in een optimale conditie. Hierdoor kwam ik goed uit de operatie en kon ik al snel het revalidatietraject hervatten.

De recensie van Mara over knie fysiotherapie bij Dannie van fysiosportief

Elke week trainde ik één à twee keer onder begeleiding van Dannie. Na elke training evalueerden we samen de training; zo kon daar waar nodig de intensiteit worden aangepast. Telkens werd er een doel gesteld: van lopen zonder krukken tot uiteindelijk weer skiën in Oostenrijk.

Mede door de rustige, persoonlijke begeleiding en een goede dosis humor verliep de revalidatie voorspoedig en hebben we alle doelen gehaald. Hierdoor is de stabiliteit weer terug in mijn knie en kan ik weer alle sporten beoefenen zonder klachten. Hiervoor wil ik fysiosportief bedanken en in het bijzonder Dannie!

Lees meer recensies bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder