Tim

Al sinds ik in de groei kwam, heb ik last van mijn onderrug. Na meerdere fysio bezoeken gaf ik het maar op. Het probleem kwam steeds weer terug. Toen het probleem eenmaal zo pijnlijk werd, dat ik in alles gehinderd werd, besloot ik toch maar weer heen te gaan.

De ervaring van Tim met rug fysiotherapie van Stefanie van fysiosportief

Dit keer werd het fysiosportief, waar ik behandeld werd door Stefanie. Nadat zij eerst met mij het probleem uitzocht (een te ongetrainde onder rug), heeft ze daarna de spieren soepel gehouden en mij oefeningen mee gegeven, waardoor ik ook daadwerkelijk resultaten zag.

Dankzij deze oefeningen is mijn rug beter dan ooit en door dit te blijven doen, blijft dit ook zo. Al met al ben ik in drie sessies van een probleem afgeholpen waar ik al jaren mee rondloop.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder