Tim

Al sinds ik in de groei kwam, heb ik last van mijn onderrug. Na meerdere fysio bezoeken gaf ik het maar op. Het probleem kwam steeds weer terug. Toen het probleem eenmaal zo pijnlijk werd, dat ik in alles gehinderd werd, besloot ik toch maar weer heen te gaan.

De ervaring van Tim met rug fysiotherapie van Stefanie van fysiosportief

Dit keer werd het fysiosportief, waar ik behandeld werd door Stefanie. Nadat zij eerst met mij het probleem uitzocht (een te ongetrainde onder rug), heeft ze daarna de spieren soepel gehouden en mij oefeningen mee gegeven, waardoor ik ook daadwerkelijk resultaten zag.

Dankzij deze oefeningen is mijn rug beter dan ooit en door dit te blijven doen, blijft dit ook zo. Al met al ben ik in drie sessies van een probleem afgeholpen waar ik al jaren mee rondloop.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

07 juni 2024
nek-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-wybren-bart

De ervaring van Wybren met fysiotherapie voor zijn nek van Bart van fysiosportief

Bart, heel erg bedankt voor je behandelingen ter voorbereiding op mijnIronman. Het heeft zeker bijgedragen aan het eindresultaat! Het is gelukt om te finishen, heb er in totaal 11 uur en 50 minuten over gedaan. Iets langer dan gehoopt,... Lees verder

09 mei 2024
ervaring-fysiosportief-wintersport-fysio-groningen

De ervaring van Louisa met fysiotherapie voor haar knie van Jelke van fysiosportief

In maart 2023 had ik na een harde val met skiën een flink letsel van mijn linker knie opgelopen: een gescheurde voorste kruisband, gescheurde mediale knieband en twee kleine breuken. Ik was net afgestudeerd en zou 2 maanden later... Lees verder