Wouter

Al een tijdje liep ik met nekklachten, waar ze vandaan komen en hoe het wegging had ik geen idee van. Totdat ik naar fysiosportief ging en daar in contact kwam met manueel therapeut Pieter.

De ervaring van Wouter met manuele therapie bij Pieter van fysiosportief

Na een gesprek en bepaalde vragen wist hij al snel wat mijn klachten waren, hij wist dit op een fijne manier op te lossen en gaf mij goede tips om ervoor te zorgen dat ik er vanaf kwam. Met speciale oefeningen heb ik controle over hoe ik mijn nekklachten kan verzachten.

En na een weekend intensief mountainbiken kreeg ik erg last van mijn onderrug, hierover heb ik Pieter een mail gestuurd en een afspraak gemaakt. Hij heeft de pijn weten te verzachten en weer goede tips gegeven om ervoor te zorgen dat ik hier in het vervolg meer controle over heb d.m.v. bepaalde oefeningen.

Bij Pieter ben je in goede handen en wordt je eerlijk en deskundig geholpen!

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring van Rick met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

19 januari 2024
ervaring-fysiosportief-rug-fysiotherapie-groningen-eline

De ervaring van Eline met fysiotherapie voor haar rug van Anouk

Ik had al een tijdje wat nek- en rugklachten na een lange tijd in het buitenland en ben daarvoor bij Anouk terechtgekomen. Ik bleek erg flexibel waardoor ik meer spierkracht nodig had om terugkomende klachten te voorkomen. De ervaring met fysiotherapie... Lees verder