Hoe Anneroos, Mara, Órla, Nick en Sophie hun stage fysiotherapie bij fysiosportief ervaren

Jezelf razendsnel ontwikkelen als fysiotherapeut? En mensen weer pijnvrij en met een glimlach laten bewegen? Dat is een stage fysiotherapie bij fysiosportief! Van september tot februari zijn Anne Roos, Mara, Órla, Nick en Sophie stagiairs fysiotherapie bij fysiosportief. Ze vertellen je graag hoe ze dit ervaren.

fysiotherapie-stage-groningen-fysiosportief-5

De ervaring van de stage fysiotherapie van Anneroos

stage-fysiotherapie-groningen-fysiospotief-anne-roos

Bij fysiosportief heb ik het enorm naar m’n zin, er hangt een leuke sfeer en iedereen staat er voor open om je zoveel mogelijk te leren. En of ik tot nu toe veel geleerd heb bij Olga en Leon! Doordat ik bij Olga en Leon stage loop zie ik veel verschillende patiënt groepen en verschillende klachten. Het gaat van kraakbeen transplantatie revalidaties bij Leon naar baby’s aan huis bij Olga. Erg divers en dat maakt het wel heel erg leuk.

De ervaring van de stage fysiotherapie van Órla

stage-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-orla

I’ve been an intern at Fysiosportief for 2 months now and I continue to learn a lot with Frederik! He’s an enthusiastic, positive, and very busy physio – the clinic buzzes with patients coming and going, while Frederik swiftly moves from patient to patient! It’s always all hands on deck, but lots of coffee keeps us going!

De ervaring van de stage fysiotherapie van Mara

stage-fysiotherapie-groningen-fysiospotief-mara

Ik loop nu al een paar maanden stage bij fysiosportief en ik heb het hier enorm naar mijn zin! Ik kan veel leren veel van Pieter en Marle: van intakes tot aan het contact met de patiënten. Er hangt een gezellige sfeer in de praktijk en iedereen staat open voor een praatje. Of het nou over fysiotherapeutische vraagstukken gaat of over de sportwedstrijd van afgelopen weekend, het kan allemaal!

De ervaring van de stage fysiotherapie van Nick

stage-fysiotherapie-groningen-fysiospotief-nick

Het bevalt mij hartstikke goed bij fysiosportief. Ik loop parttime stage omdat ik naast het studeren druk ben met topsport. Het is soms pittig maar er wordt goed rekening gehouden met de verdeling van de uren en wat voor mij uitkomt. Daarnaast wordt er samen met je gekeken naar wat de beste manier is om je te ontwikkelen. Er zijn masterclasses van de verschillende vakgebieden en je krijgt de ruimte om een keer bij andere therapeuten mee te kijken. Door het relatief jonge team voel je je als student thuis bij fysiosportief.

De ervaring van de stage fysiotherapie van Sophie

stage-fysiotherapie-groningen-fysiospotief-sophie

Sinds twee maanden loop ik met veel plezier stage bij Bart en Nico! In de behandelkamer leer ik mijn onderzoeksvaardigheden en hands-on-technieken te verbeteren en in de zaal kan ik mijn creatieve en sociale ei kwijt. De positieve sfeer en leerzame omgeving zorgt ervoor dat ik het maximale uit mijn stage kan halen en elke dag nieuwe dingen leer!

Fysiotherapie stage bij fysiosportief Groningen

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stage in een eerstelijns praktijk? Dan is dit de stageplek waar jij naar op zoek bent! fysiosportief is een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten en als stagiair zien we jou als een volwaardige collega, waardoor je extra veel leert. Je hebt je leerproces zelf in handen en dat betekent dat je vrijheid hebt om met jouw eigen competenties en leerdoelen aan de slag te gaan.

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder