Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve, begripvolle en professionele houding gaat zij samen met u aan de slag!

Fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Het ouder worden komt helaas vaak met gebreken. Merkt u dat u stijver begint te worden, steeds meer pijn hebt, steeds banger wordt om te vallen of dat uw kracht achteruit gaat? Dan staat Esther voor u klaar!

Maar ook bij een chronische aandoening zoals na een beroerte, artrose, parkinson of MS helpt Esther u graag. Zij geeft u informatie, advies en oefeningen om zo zelfstandig mogelijk te blijven.
Als het kan, helpt Esther u in onze oefenzaal. En anders behandeld zij u in de behandelkamer of zelfs bij u thuis. Zo is fysiotherapie voor iedereen toegankelijk.

Ook als u in uw omgeving ziet dat iemand achteruit gaat, zoals bijvoorbeeld oma die niet zo veel meer buiten komt, de buurvrouw die de laatste tijd vaak is gevallen of opa die steeds moeilijker uit de stoel komt. Dan kan fysiotherapie helpen en plant Esther graag een afspraak met hun in.

Lees meer over

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder