FYSIOTHERAPEUT ESTHER KORT

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke pagina! Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen.

In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat ik vooral energie krijg van de geriatrische zorg. Dit doe ik door de ouderen te begeleiden om zo fit en zelfstandig mogelijk te blijven, maar ook om ze te ondersteunen in het ouder worden. Dit gebeurt op de manier die bij jou past: in een behandelkamer, in de oefenzaal of bij je thuis. Met persoonlijke aandacht voor jou gaan wij samen aan de slag met het beantwoorden van je vragen en het behalen van jouw doelen.

Tijdens mijn eigen knierevalidatie bij fysiosportief beviel de praktijk en de sfeer mij zo goed dat ik hier nu als collega ben blijven plakken. Hopelijk kan ik jou net zo’n positieve ervaring bieden!

Naast werk vind ik het heerlijk om mijn vrije tijd vol te plannen met sociale activiteiten met vrienden en met sporten. Sinds kleins af aan heb ik gevolleybald. Dit hoop ik binnenkort ook weer te gaan doen, maar in de tussentijd ben ik in de sportschool te vinden en ga ik hier en daar weleens padellen, tennissen of zwemmen.

fysiotherapeut-Esther-Kort-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-Esther-Kort-fysiosportief-groningen

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET ESTHER KORT