fysiosportief behoort tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2021

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft zorgwebsite ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen er het best gewaardeerd werden door hun cliënten. fysiosportief Groningen behoort tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2021!

De ZorgkaartNederland Top 2021 bestaat ieder jaar uit een top 10 van best gewaardeerde instelling per zorgsector. Dit jaar heeft ZorgkaartNederland de vijfde zorgsector fysiotherapiepraktijken toegevoegd aan het rijtje van verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen en klinieken. Hieronder lees je de 10 beste gewaardeerde fysiotherapepraktijken, in willekeurige volgorde want is geen nummer 1 en nummer 10. 

fysiosportief-top-10-gewardeerde-fysiotherapiepraktijk

Top 10 fysiotherapiepraktijken 2021 van Zorgkaart Nederland

• Fysio Broekhuizen – Harmelen 
• Fysio Centrum Amsterdam  – Amsterdam
• FysioQ – Sittard
• Fysiospecialisten Duiven – Duiven
fysiosportief fysiotherapie – Groningen
• Fysiovision – Geleen
• Fysius Rugexperts – Nijverdal
• JVDI de Fysioclub – Deurne
• Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker
• Praktijk voor Fysiotherapie Daalmeer – Alkmaar

zorgkaart-nederland-fysiosportief-top-2021

Berekening
Elke fysiotherapiepraktijk die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties. 

Over ZorgkaartNederland 
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.
 

Lees meer ervaringen en waarderingen van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren.

Dit doen we natuurlijk via Zorgkaart Nederland, maar ook tijdens je behandeling, maar ook met een speciaal voor fysiotherapeuten ontworpen onafhankelijk klantervaringsonderzoek. Wat we van jou en van het onderzoek horen, bespreken we iedere maand in ons team. Kan iets beter? Dan passen we dit zo snel mogelijk toe. Ben je tevreden? Daar doen we het voor! Daarom kiezen we elke maand de leukste ervaring en delen deze met jou.

Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen. Waarom ben je bij ons gekomen? Hoe hebben we je kunnen helpen? En mooist van alles; wat hebben we samen bereikt?! Deze verhalen verzamelen we in de serie #ikbenweersportief

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder