fysiosportief behoort tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2022

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen het best gewaardeerd werden door hun cliënten. fysiosportief Groningen behoort voor het 2e jaar op rij tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken!

De ZorgkaartNederland Top 2022 bestaat ieder jaar uit een top 10 van best gewaardeerde instelling van de zorgsectoren verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken. Hieronder lees je de 10 beste gewaardeerde fysiotherapepraktijken, in willekeurige volgorde want is geen nummer 1 en nummer 10. 

Top 10 fysiotherapiepraktijken 2022 van Zorgkaart Nederland

• Fysiotherapie Lammers, Deurne
• Ster Fysio Coumans, Maastricht
fysiosportief fysiotherapie, Groningen
• Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker, Almelo
• Fysio Broekhuizen, Harmelen
• Fysius Rugexperts, Nijverdal
• Fysiotherapie Dubbeldam, Dordrecht
• MFT de Woldstreek, Slochteren
• Fysiofit Den Haag, Den Haag
• Fysio Xtra, Waardenburg

ervaringen-zorgkaart-fysiosportief-groningen-2022

Berekening
Elke fysiotherapiepraktijk die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties. 

Over ZorgkaartNederland 
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief Groningen

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren. Wil je meer ervaringen bij fysiosportief lezen, of wil je jouw eigen ervaringen met ons delen?

04 februari 2023
fysiotherapie-stage-groningen-fysiosportief-afsluiting

Een mooie stage fysiotherapie sluit je af met een feestje

Deze week was alweer de laatste van een mooie stageperiode. We hebben weer veel van elkaar geleerd en een fijne tijd gehad. Alle reden om de stages af te sluiten met een feestje! Fysiotherapie stage bij fysiosportief Groningen Ben jij op zoek... Lees verder

30 januari 2023
ervaring-psychosomatische-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

De ervaring bij fysiosportief van Jeffrey met psychosomatische fysiotherapie van Lotte

"Maandenlang heb ik op en af met verschillende nek en schouderklachten rond gelopen tot het punt dat het echt niet meer ging. Hiervoor heb ik fysiosportief benaderd en ben bij Lotte terecht gekomen." "Tijdens het eerste gesprek heeft zij gevraagd wat... Lees verder