fysiosportief behoort tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2022

Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen het best gewaardeerd werden door hun cliënten. fysiosportief Groningen behoort voor het 2e jaar op rij tot de 10 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken!

De ZorgkaartNederland Top 2022 bestaat ieder jaar uit een top 10 van best gewaardeerde instelling van de zorgsectoren verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken. Hieronder lees je de 10 beste gewaardeerde fysiotherapepraktijken, in willekeurige volgorde want is geen nummer 1 en nummer 10. 

Top 10 fysiotherapiepraktijken 2022 van Zorgkaart Nederland

• Fysiotherapie Lammers, Deurne
• Ster Fysio Coumans, Maastricht
fysiosportief fysiotherapie, Groningen
• Maatschap Fysio-Manuele Therapie Leidekker, Almelo
• Fysio Broekhuizen, Harmelen
• Fysius Rugexperts, Nijverdal
• Fysiotherapie Dubbeldam, Dordrecht
• MFT de Woldstreek, Slochteren
• Fysiofit Den Haag, Den Haag
• Fysio Xtra, Waardenburg

ervaringen-zorgkaart-fysiosportief-groningen-2022

Berekening
Elke fysiotherapiepraktijk die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties. 

Over ZorgkaartNederland 
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

fysiosportief in 2021 en 2022 in de top 10 fysiotherapiepraktijken ZorgkaartNederland

Als fysiotherapiepraktijk is fysiosportief Fysiotherapie Groningen in 2021 en 2022 gewaardeerd in de top 10 van ZorgkaartNederland. Lees hier meer over dat fysiosportief behoort tot de 10 best gewaarde fysiotherapiepraktijken in 2021

Lees meer ervaringen bij fysiosportief Groningen

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren. Wil je meer ervaringen bij fysiosportief lezen, of wil je jouw eigen ervaringen met ons delen?

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder