fysiosportief behoort tot de 5 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2023

Met alle waarderingen uit 2023 heeft ZorgkaartNederland ook dit jaar weer uitgerekend welke zorginstellingen het best gewaardeerd werden door hun cliënten. fysiosportief Groningen behoort voor het 3e jaar op rij tot de 5 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken!

De ZorgkaartNederland Top 2023

De Top 2023 van ZorgkaartNederland laat een top 5 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector, zonder volgorde. Deze top vijf is bepaald aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema is dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening.

Fysiotherapiepraktijk fysiosportief in de Top van ZorgkaartNederland in 2021, 2022 en 2023

De ZorgkaartNederland Top bestaat ieder jaar uit een top 5 van best gewaardeerde instelling van de zorgsectoren verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken

Sinds 3 jaar maakt ZorgkaartNederland de best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken van het jaar bekend. En voor het 3e jaar op rij behaalt fysiotherapiepraktijk fysiosportief hierbij de top fysiotherapiepraktijken van ZorgkaartNederland. Namelijk in 2021, 2022 en 2023.

fysiosportief behoort tot de best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2022
fysiosportief behoort tot de best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken in 2021

Top 5 fysiotherapiepraktijken 2023 van Zorgkaart Nederland

Hieronder lees je de 5 beste gewaardeerde fysiotherapepraktijken

• Praktijk voor Fysiotherapie Daalmeer, Alkmaar
fysiosportief Fysiotherapie, Groningen
• Fysiotherapie ME Fysio, Hoofddorp
• Fysiotherapie Lammers, Deurne
• Ster Fysio Coumans, Maastricht

Berekening van de ZorgkaartNederland Top 2023

Voor het berekenen van de ZorgkaartNederland Top 2023 telden alle waarderingen mee die zijn geplaatst tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023. Per organisatietype kunnen de voorwaarden en de berekening verschillen. Verder gaf ZorgkaartNederland dit jaar extra aandacht aan onderwerpen die raken aan het thema ‘Samen Beslissen’. Voordat ze de definitieve Top vaststellen, vond er tenslotte nog een controle plaats op oneigenlijk gebruik.

Lees meer ervaringen bij fysiosportief Groningen

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren. Wil je meer ervaringen bij fysiosportief lezen, of wil je jouw eigen ervaringen met ons delen?

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder