fysiosportief was aanwezig op de netwerkmiddag van Orthoparc

Sinds september 2019 is fysiosportief Groningen Expert-partner van kliniek voor innovatieve orthopedie Orthoparc. fysiosportief en Orthoparc werken samen op het gebied van de orthopedische zorg te weten knie en schouder klachten. Denk hierbij aan nabehandelingstrajecten van nieuwe knieën, voorste en achterste kruisband procedures, schouder stabilisaties en heupproblemen. Tevens zijn er door het jaar heen verschillende intervisie momenten, lezingen en management overleggen. Alles om de zorg rondom de patient zo efficiënt en adequaat mogelijk te houden.

Als onderdeel van deze samenwerking, vond donderdag 27 oktober een netwerkmiddag in Lelystad plaats. Naast onze sportfysiotherapeut Leon, waren fysiotherapeuten van verschillende praktijken waren aanwezig op onze locatie aldaar. Er waren presentaties van Jasper Zwiers (orthopeed), Maria Nijland (orthopeed) en Matthijs Ganzevoort (fysiotherapeut). Verder kon er tussen de presentaties door genetwerkt worden met orthopeden en collega-therapeuten onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder