fysiosportief werkt samen met Bergman Clinics Naarden

Bergman Clinics is al meer dan 25 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 25 vestigingen verspreid over heel Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland voor diverse veelvoorkomende behandelingen.

Bergman Clinics Naarden vind het voor de patiënt belangrijk dat voor of tijdens het revalidatietraject van de door hun geopereerde patiënten contact is met de lokale of regionale fysiotherapiepraktijken zo ook fysiosportief Groningen. Hiervoor heeft Bergman Clinics een hoogwaardig fysiotherapie netwerk opgericht, met als doel om onder andere ons als fysiosportief te ondersteunen in de behandeling van onze gezamenlijke patiënten.

Hoe de samenwerking tussen Bergman Clinics Naarden en fysiosportief is ontstaan

Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat er aanvullende diagnostiek nodig is of dat er een orthopedisch chirurg naar de blessure/klacht moet kijken. In dat geval willen we jou als patient van ons snel en gedegen door kunnen verwijzen naar een orthopedisch specialist. Uiteraard gaat dit altijd via jouw huisarts want zo is het zorgstelsel in Nederland ingericht. Indien de huisarts je verwezen heeft naar de specialist is het van belang om het zorgtraject te kunnen blijven monitoren. Onze samenwerking is ontstaan middels Dr. Henk van der Hoeven (gespecialiseerd in de behandeling van schouder en knieletsel en sport gerelateerde aandoeningen), Cor van het Hart (inmiddels gepensioneerd) en Yde Engelsman. Door samen veel patiënten over en weer te zien en te behandelen helpen we elkaar naar een hoger platform.

Hoe fysiosportief en Bergman Clinics Naarden samenwerken

Alles met als doel dat jij als patient centraal blijft staan. Sinds september 2018 is fysiosportief Groningen partner van Bergman Clinics en daar zijn we best trots op. Momenteel werken we samen op het gebied van de orthopedische zorg te weten knie en schouder klachten. Denk hierbij aan nabehandelingstrajecten van nieuwe knieën, voorste en achterste kruisband procedures, schouder stabilisaties en rotator cuff reparaties.

Tevens hebben we een aantal podcasts en video’s gemaakt over blessures/letsel aan de schouder en knie. Luister ze op ons spotify kanaal > en Bekijk ze op ons YouTube kanaal >

fysiosportief-bergman-clinics-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder