fysiosportief werkt samen met Bergman Clinics Naarden

Bergman Clinics is al meer dan 25 jaar een van de meest vooraanstaande ketens van zelfstandige klinieken met meer dan 25 vestigingen verspreid over heel Nederland. De focusklinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de meest ervaren instellingen in Nederland voor diverse veelvoorkomende behandelingen.

Bergman Clinics Naarden vind het voor de patiënt belangrijk dat voor of tijdens het revalidatietraject van de door hun geopereerde patiënten contact is met de lokale of regionale fysiotherapiepraktijken zo ook fysiosportief Groningen. Hiervoor heeft Bergman Clinics een hoogwaardig fysiotherapie netwerk opgericht, met als doel om onder andere ons als fysiosportief te ondersteunen in de behandeling van onze gezamenlijke patiënten.

Hoe de samenwerking tussen Bergman Clinics Naarden en fysiosportief is ontstaan

Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat er aanvullende diagnostiek nodig is of dat er een orthopedisch chirurg naar de blessure/klacht moet kijken. In dat geval willen we jou als patient van ons snel en gedegen door kunnen verwijzen naar een orthopedisch specialist. Uiteraard gaat dit altijd via jouw huisarts want zo is het zorgstelsel in Nederland ingericht. Indien de huisarts je verwezen heeft naar de specialist is het van belang om het zorgtraject te kunnen blijven monitoren. Onze samenwerking is ontstaan middels Dr. Henk van der Hoeven (gespecialiseerd in de behandeling van schouder en knieletsel en sport gerelateerde aandoeningen), Cor van het Hart (inmiddels gepensioneerd) en Yde Engelsman. Door samen veel patiënten over en weer te zien en te behandelen helpen we elkaar naar een hoger platform.

Hoe fysiosportief en Bergman Clinics Naarden samenwerken

Alles met als doel dat jij als patient centraal blijft staan. Sinds september 2018 is fysiosportief Groningen partner van Bergman Clinics en daar zijn we best trots op. Momenteel werken we samen op het gebied van de orthopedische zorg te weten knie en schouder klachten. Denk hierbij aan nabehandelingstrajecten van nieuwe knieën, voorste en achterste kruisband procedures, schouder stabilisaties en rotator cuff reparaties.

Tevens hebben we een aantal podcasts en video’s gemaakt over blessures/letsel aan de schouder en knie. Luister ze op ons spotify kanaal > en Bekijk ze op ons YouTube kanaal >

fysiosportief-bergman-clinics-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder