fysiosportief werkt samen met fietsenzaak Velodroom

Velodroom is een fietsenzaak in Roden, de beste fietsenzaak van 2022 zelfs! Gespecialiseerd in racefietsen, MTB, gravel maar ook verkopen ze elektrische fietsen en tourfietsen, en hebben ze een werkplaats voor het onderhoud van je fiets. Alles onder 1 dak dus.

Samenwerking fietsenzaak Velodroom en fysiosportief

Naast fietsen en fietsmaterialen, biedt Velodroom ook bikefitting aan. Omdat de medewerkers van Velodroom steeds vaker complexere vragen over fietsposities en klachten tijdens het fietsen ontvangen, werken ze hierin samen met fysiotherapeuten Dannie of Adriaan van fysiosportief. Bijvoorbeeld om het lichamelijke onderzoek uit te voeren en mee te denken met de bikefitter in het samenspel tussen het lichaam van de fietser en de fiets. 

Dannie en Adriaan begrijpen namelijk maar al te goed hoe leuk fietsen is en hebben zich gespecialiseerd in de fysiotherapeutische begeleiding van fietsers. Zo heb je de fysio en de bikefitter in 1. Wel zo handig.

Adriaan is op aanvraag bij Velodroom aanwezig om fietsers te helpen perfect op de fiets te zitten. Je kunt een bikefit doen als je klachten hebt tijdens het fietsen. Maar ook als je sneller wilt gaan, efficiënter en/of comfortabeler wilt fietsen is een bikefit een must. Lees meer over fysiosportief voor fietsers bij Velodroom aan de Kanaalstraat 63A in Roden.

fysiosportief-groningen-samenwerking-velodroom-roden

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder