fysiosportief werkt samen met fietsenzaak Velodroom

Velodroom is een fietsenzaak in Roden, de beste fietsenzaak van 2022 zelfs! Gespecialiseerd in racefietsen, MTB, gravel maar ook verkopen ze elektrische fietsen en tourfietsen, en hebben ze een werkplaats voor het onderhoud van je fiets. Alles onder 1 dak dus.

Samenwerking fietsenzaak Velodroom en fysiosportief

Naast fietsen en fietsmaterialen, biedt Velodroom ook bikefitting aan. Omdat de medewerkers van Velodroom steeds vaker complexere vragen over fietsposities en klachten tijdens het fietsen ontvangen, werken ze hierin samen met fysiotherapeuten Dannie of Adriaan van fysiosportief. Bijvoorbeeld om het lichamelijke onderzoek uit te voeren en mee te denken met de bikefitter in het samenspel tussen het lichaam van de fietser en de fiets. 

Dannie en Adriaan begrijpen namelijk maar al te goed hoe leuk fietsen is en hebben zich gespecialiseerd in de fysiotherapeutische begeleiding van fietsers. Zo heb je de fysio en de bikefitter in 1. Wel zo handig.

Adriaan is op aanvraag bij Velodroom aanwezig om fietsers te helpen perfect op de fiets te zitten. Je kunt een bikefit doen als je klachten hebt tijdens het fietsen. Maar ook als je sneller wilt gaan, effici├źnter en/of comfortabeler wilt fietsen is een bikefit een must. Lees meer over fysiosportief voor fietsers bij Velodroom aan de Kanaalstraat 63A in Roden.

fysiosportief-groningen-samenwerking-velodroom-roden

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder