fysiosportief werkt samen met fitnesscentrum The Gym Haren

Bij The Gym Haren kan iedereen terecht voor allerlei verschillende workouts en trainingen, of je nou wilt werken aan je conditie, spierkracht of gewoon lekker wil zweten: hier ben je aan het goede adres! Zowel vrij trainen of onder begeleiding van een personal trainer. Bij het nieuwe pand van The Gym dat in mei 2023 is geopend kan het allemaal. En laat het nieuwe pand van The Gym nou minder dan 100 meter van onze vijfde vestiging, fysiosportief Rijksstraatweg 148 verwijderd zijn!

Samenwerking The Gym en fysiosportief

Maar wat als je een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten? Of last hebt van pijnlijke gewrichten? Ook dan kun je bij The Gym Haren terecht! Hier lopen de fysiotherapeuten van fysiosportief rond om te werken aan herstel, revalidatie en preventie. Zo kan je zo snel mogelijk weer terugkeren naar jouw favoriete workout!

Hoe fysiosportief en The Gym Haren samenwerken

Het doel is dat alle sporters van The Gym Haren pijnvrij van hun favoriete training kunnen genieten. Daarom zijn onze therapeuten, Dannie, Olga, Jouke Jan en Marle veel bij The Gym Haren te vinden! Dankzij korte lijntjes met de trainers van The Gym of de QR codes bij de balie kan iedereen altijd snel terecht!

Naast dat leden van The Gym altijd terecht kunnen bij de therapeuten voor een vraag of behandeling van hun blessures kunnen de therapeuten gebruik maken van de trainingsfaciliteiten van The Gym in Haren om de revalidatie- en trainingsprogramma’s aan te vullen met specifieke oefeningen die passen bij iedereens doelen!

Binnen de praktijk zijn meerdere specialisaties om alle sporters zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan echografie, sportrevalidatie, dry needling, kinderfysiotherapie en medical taping. Dankzij samenwerkingen met bijvoorbeeld de sportarts of orthopeed kunnen wij naast onze eigen expertise ook nog eens hulp vragen bij andere medische specialisten.

Of je nu herstelt van een blessure, je algemene fitheid wilt verbeteren of jezelf wilt uitdagen met intensieve trainingen. Deze samenwerking heeft het allemaal!

fysiosportief-the-gym-haren-samenwerking-2

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder