fysiosportief werkt samen met hockeyclub Groningen

HC Groningen is een van dé hockeyclubs in het noorden van Nederland, hoewel de naam anders doet vermoeden ligt de club met vier velden in Haren. HC Groningen is een familieclub met zowel jeugd, senioren, veteranen, breedtesport en topsport. Met een grote jeugdopleiding en een dames en heren 1 uitkomend op hoog niveau is er zowel op de zaterdag als de zondag genoeg te beleven!

Samenwerking hockeyclub Groningen en fysiosportief

Hockey is een populaire maar ook blessure gevoelige sport, wij zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en in de sportmedische begeleiding van hockeyers. Clubfysiotherapeuten Dannie en Marle weten als geen ander hoe fijn het is om pijnvrij op het veld te kunnen staan, daarom helpen zij je bij een lichamelijke klacht of blessure zo snel mogelijk weer het veld op.

Hoe fysiosportief en hockeyclub Groningen samenwerken

Met als doel dat alle leden van HC Groningen pijnvrij kunnen hockeyen zijn de clubfysiotherapeuten Dannie en Marle vaak op de club te vinden, dankzij korte lijntjes met trainers of de QR code in het clubhuis kan iedereen altijd snel terecht!

Binnen onze praktijk bieden wij meerdere specialisaties aan om de revalidatie zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen. denk hierbij aan echografie, sportrevalidatie, dry needling, kinderfysiotherapie en medical taping. Dankzij onze externe samenwerking met bijvoorbeeld het sportmedisch centrum van het Martini ziekenhuis kunnen wij naast onze eigen expertise ook de hulp inschakelen van andere medische specialisten zoals een sportarts of orthopeed.

Door een goede afstemming tussen fysiotherapeut en trainer krijgen we je zo snel mogelijk weer op het veld!

ghhc-blessurespreekuur-fysiosportief-groningen

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder