fysiosportief werkt samen met voetbalvereniging The Knickerbockers

Sinds 2021 is onze collega Valerie de vaste fysiotherapeute van de grootste en hoogst spelende studentenvoetbalvereniging uit Groningen, G.S.V.V. The Knickerbockers.

Als grootste voetbalvereniging van Noord-Nederland spelen er bij The Knickerbockers elke zaterdag 27 seniorenteams, waarvan negen damesteams. Het eerste herenteam speelt op dit moment in de derde klasse. De dames spelen in de hoofdklasse. Hieronder heeft The Knickerbockers herenteams die spelen variƫrend van de 1e klasse tot 5e klasse reserve. Ook de reserve damesteams spelen zowel op hoog als op recreatief niveau. Er is dus voor ieder wat wils. Je kunt TKB vinden op de Zernike-lokatie, adres Blauwborgje 13.

Je kunt je voorstellen dat, met zoveel voetballers, er af en toe ook wel eens blessures voorkomen. Tenslotte is voetbal een contactsport, waar ook nog sprake is van veel kappen en draaien. Knieblessures bijvoorbeeld zijn daarom aan de orde van de dag.

Samenwerking voetbalvereniging The Knickerbockers en fysiosportief

Gelukkig heeft Valerie zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in knieblessures en hardloopblessures, wat bij het voetballen veel voorkomt. Daarnaast ziet zij een breed scala aan andere sportgerelateerde klachten voorbij komen.

Sinds 2 jaren is Valerie de vaste fysiotherapeute van TKB. Dit betekent dat zij voor leden van TKB bijna altijd binnen 24 uur beschikbaar is voor een afspraak, waarbij korte lijnen hoog in het vaandel staan.

Valerie verzorgt de core-training bij de eerste teams en is af en toe ook op de velden te vinden. Zij heeft nauw contact met de trainers van de selectieteams.

knickerbockers-fysiosportief-groningen-samenwerking

Ook verzorgt Valerie een inloopspreekuur elke vrijdag van 16:00-17:00 op de Munnekeholm. Hier kun je gratis even snel langs om jouw vraag te stellen of te overleggen met Valerie. Dit is doorgaans kosteloos, maar langere intake gesprekken en diagnoses worden wel in rekening gebracht. Maak hiervoor ook wel even een afspraak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer informatie over de samenwerking op de website van de Knickerbockers.

Valerie legt uit hoe de voetballers van The Knickerbockers blessurevrij kunnen blijven

Speciaal voor de vereniging is onderstaand filmpje opgenomen, voor het versterken van alle spieren die nodig zijn om goed te kunnen voetballen! Veel kijkplezier!

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder