fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures.

Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief

fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor alle blessures binnen de hele vereniging van Donitas. Met meer dan 30 teams binnen de vereniging die competitief spelen op verschillende niveaus komt een blessure onvermijdelijk voor. fysiosportief staat dan klaar om de geblesseerde spelers te helpen in een spoedig herstel en hervatting van de training en wedstrijden.

Nico en Pieter zijn de aanspreekpunten binnen fysiosportief, zij en het gehele team zullen hun best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen!

volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-2
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-3

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder