fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Lycurgus

Volleybalvereniging Lycurgus is sinds 1952 al een begrip in Groningen. Met het heren team in de Eredivisie en de dames in de 2e divisie zet Lycurgus het topsport-volleybal in het noorden goed op de kaart! Naast topsport, recreanten en het paravolleybalteam is Lycurgus een van de weinige verenigingen in de stad Groningen met een grote jeugdafdeling, namelijk meer dan 170 spelers.

Samenwerking volleybalvereniging Lycurgus en fysiosportief

Helaas hebben ook de volleyballers van Lycurgus wel eens te maken met blessures. fysiosportief verzorgt de sportmedische begeleiding van de dames van Lycurgus. Clubfysiotherapeuten Leon Meijer en Jelke Tonkes zijn gespecialiseerd in sportblessures en helpen alle spelers zo snel mogelijk weer richting pijnvrij volleyballen!

Hoe fysiosportief en volleybalvereniging Lycurgus samenwerken

Vanaf 1 september 2022 kunnen alle sporters van Lycurgus, van recreatief, jeugd tot professioneel snel bij Leon en Jelke terecht voor hun sportmedische begeleiding. Dankzij een goede en deskundige diagnose helpen ze spelers zo snel mogelijk van hun blessure af. Hun uitgebreide netwerk aan medische specialisten zoals een sportarts of orthopeed biedt de mogelijkheid tot een snel aanvullend onderzoek mocht dit nodig zijn. Dankzij een goede afstemming tussen fysiotherapeut, trainer en speler krijgen ze je zo snel mogelijk weer in het veld!

fysiosportief-lycurgus-volleybal-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder