fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Lycurgus

Volleybalvereniging Lycurgus is sinds 1952 al een begrip in Groningen. Met het heren team in de Eredivisie en de dames in de 2e divisie zet Lycurgus het topsport-volleybal in het noorden goed op de kaart! Naast topsport, recreanten en het paravolleybalteam is Lycurgus een van de weinige verenigingen in de stad Groningen met een grote jeugdafdeling, namelijk meer dan 170 spelers.

Samenwerking volleybalvereniging Lycurgus en fysiosportief

Helaas hebben ook de volleyballers van Lycurgus wel eens te maken met blessures. fysiosportief verzorgt de sportmedische begeleiding van de dames van Lycurgus. Clubfysiotherapeuten Leon Meijer en Jelke Tonkes zijn gespecialiseerd in sportblessures en helpen alle spelers zo snel mogelijk weer richting pijnvrij volleyballen!

Hoe fysiosportief en volleybalvereniging Lycurgus samenwerken

Vanaf 1 september 2022 kunnen alle sporters van Lycurgus, van recreatief, jeugd tot professioneel snel bij Leon en Jelke terecht voor hun sportmedische begeleiding. Dankzij een goede en deskundige diagnose helpen ze spelers zo snel mogelijk van hun blessure af. Hun uitgebreide netwerk aan medische specialisten zoals een sportarts of orthopeed biedt de mogelijkheid tot een snel aanvullend onderzoek mocht dit nodig zijn. Dankzij een goede afstemming tussen fysiotherapeut, trainer en speler krijgen ze je zo snel mogelijk weer in het veld!

fysiosportief-lycurgus-volleybal-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder