fysiosportief werkt samen met wielervereniging Tandje Hoger

Groningen Studenten Wieler Vereniging Tandje Hoger is officieel opgericht op 17 januari 1977 als studentenwielervereniging onder de paraplu van de ACLO in het tennishuisje op het universitair sportcentrum Paddepoel. In het eerste seizoen 1977 werd er door de toercommissaris elke drie weken op zaterdagochtend een toertocht georganiseerd. Inmiddels is het een wielrenvereniging voor zowel reacreatieve als competitieve wielrennende studenten.

Samenwerking wielrenvereniging Tandje Hoger en fysiosportief

Jikke Gabriëls van Tandje Hoger: “fysiosportief is sinds 2021 sponsor van Tandje Hoger. Binnen de vereniging kunnen wij leden met een gerust hart naar fysiosportief sturen, omdat er binnen fysiosportief veel enthousiasme en specialisme is over en in de fiets/duursport. Buiten dat kunnen leden om de prestatie nog meer te optimaliseren een bikefitting laten doen. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een bikefitting te winnen onder de leden. Uit de eerste actie is al een enthousiaste winnares gekomen.”

Fysiotherapie voor wielrenners in Groningen van Dannie van fysiosportief

Vind jij het leuk om met een groep vrienden een gezellig rondje te rijden? Wil jij comfortabel een toertocht uitfietsen? Of zelfs deelnemen aan een wedstrijd? Onze fysiotherapeut Dannie begrijpt maar al te goed hoe mooi fietsen is. Dannie fietst zelf al jaren en begeleidt ook al die tijd al wielrenners. Ook jou helpt hij graag met de unieke combinatie van zijn eigen ervaring, aangevuld met fysiotherapie, bikefits, trainingsbegeleiding en sportmassage.

fysiosportief-tandje-hoger-groningen-samenwerkingen

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder