Verwijs naar fysiosportief Fysiotherapie Groningen via Zorgdomein

Verwijzers zoals huisartsen en medisch specialisten kunnen eenvoudig digitaal voor fysiotherapie verwijzen naar fysiosportief Fysiotherapie in Groningen. Fysiotherapiepraktijk fysiosportief in Groningen is aangesloten op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

Fysiotherapie verwijzing via Zorgdomein naar fysiosportief Groningen

ZorgDomein is het meest gebruikte digitale en onafhankelijke zorgplatform van Nederland. Op ZorgDomein is bijna al het zorgaanbod van Nederland te vinden. Het aanbod aan fysiotherapie van fysiosportief Groningen van is hier aan toegevoegd. Huisartsen, medisch specialisten en andere verwijzers, hebben zo samen met hun patiënten inzicht in de fysiotherapie en fysiotherapeuten van fysiosportief.

zorgdomein-fysiosportief-fysiotherapie-groningen

Verwijzing voor fysiotherapie bij fysiosportief via Zorgdomein

Via Zorgdomein kiezen zij passende behandeling fysiotherapie. De verwijzing gaat vervolgens digitaal, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de verwijzer naar fysiosportief. Zo beschikt fysiosportief bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om iedereen bij de juiste fysiotherapeut te plannen. De afspraak is zo gemaakt. En de verwijzer en patiënt zien meteen welke informatie de eerste keer mee moet.

Informatie over Zorgdomein

Lees meer over Zorgdomein via de knop hieronder

Op deze pagina

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder