Het hardloopteam van fysiosportief werkt samen met hardloopspeciaalzaak RunX

RunX is dé hardloopspeciaalzaak voor ieder type sporter. Zowel de beginnende als gevorderde hardloper kijkt zijn ogen uit zodra ze binnenlopen in de hardloopzaak aan het Hoornsediep in Groningen. In deze winkel vindt je alles wat te maken heeft met hardlopen (en wandelen).

Naast materiaal om de allerbeste prestatie te leveren helpt RunX je via de loopgroep ‘loopplezier’ ook middels trainingen, schema’s en advies op weg naar jouw beste prestatie. Zo bieden ze trainingen aan voor de 4 Mijl van Groningen tot aan een hele marathon!

Samenwerking hardloopzaak RunX en hardloopteam van fysiosportief

Of je nou een beginnende loper bent of in training voor een hele marathon, wij weten als geen ander hoe fijn het is om pijnvrij te kunnen lopen! Mede daarom verzorgt ons hardloopteam de fysiotherapie bij de looptrainingen van Loopplezier & RunX Groningen!

Het hardloopteam van fysiosportief helpt de lopers van de cursussen om pijnvrij hun favoriete rondje te lopen! Onze eigen ervaringen en specifieke kennis gericht op hardloopblessures hebben we samengebracht in een team van hardloopfysiotherapeuten binnen onze praktijk. Samen met partners zoals RunX, sportartsen en een sportpodoloog helpen we met het voorkomen en oplossen van loopblessures!

Zo sluiten we bij elke cursus een keer aan om onze kennis te delen over de preventie en het herkennen van blessures, het belang van een goede core- en stabiliteitstraining en geven we advies waar nodig. Daarnaast hebben we een serie informatieve podcasts opgenomen zoals: het kiezen van de juiste hardloopschoen, kennismaken met eigenaar Alwin van de RunX & Blessurevrij hardlopen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van zowel topatleten (Team4Mijl) als recreanten helpen we iedereen naar zijn of haar persoonlijke hardloopdoel!

fysiosportief werkt samen met RunX Groningen

Sindsdien komen hardlopers met blessures bij fysiosportief voor hun behandeling. Dannie, Valerie, Demi & Marle zorgen dat ze op korte termijn gezien kunnen worden zodat ze zo snel mogelijk hun trainingen weer kunnen hervatten! Daarnaast zetten ze in op preventieve trainingen en advies over het herkennen en oplossen van blessures!

runx-groningen-fysiosportief-groningen-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder