Het knieteam van fysiosportief werkt samen met The KneeClub, het landelijk netwerk voor knie specialisten

Een aantal van onze fysiotherapeuten werken zo goed met elkaar samen, dat ze hiervoor een team hebben gevormd. Bijvoorbeeld ons knieteam.

Het knieteam van fysiosportief

Het knieteam van fysiosportief is ontstaan door een gezamenlijke voorliefde van 2 van onze sportieve fysiotherapeuten voor alle klachten gerelateerd aan het kniegewricht. Collega’s NVFS sportfysiotherapeut Leon en Frederik zien in hun dagelijkse praktijk veel kniegerelateerde klachten. Daarbij komt dat, vanwege een goede multidisciplinaire samenwerking en goede resultaten in het verleden, steeds meer mensen met knieklachten geholpen worden bij fysiosportief.

Samen met een aantal collega’s zijn toen de krachten gebundeld en is het knieteam van fysiosportief ontstaan. Een team gericht op goede samenwerking met uitgebreide en specialistische kennis van het kniegewricht. Dit team bestaat uit onze fysiotherapeuten Marle, Valerie, Rowan, Klaas, Jelke, Frederik en Leon.

knie-fysiotherapeuten-groningen

Het knieteam van fysiosportief werkt samen met The KneeClub

Wij vinden het belangrijk om als knieteam de kwaliteit van onze kniezorg hoog te houden en te blijven monitoren, met het uiteindelijk doel dat de client hier maximaal profijt uit haalt. ‘Jouw knie, onze zorg!

Mede daarom werken wij samen met The KneeClub

the-knee-club-knie-netwerk-fysiosportief-samenwerking

The KneeClub
The Knee Club is primair opgezet om cliënten te informeren over hun knieklacht, het vinden van een kniespecialist en/of het selecteren van een geschikt trainingsprogramma. The Knee CLub wil het fysiotherapeutisch handelen bij patiënten met knieklachten positioneren en profileren en ondersteunt daartoe de regionale knie netwerken.

De missie van The KneeClub
Iedere cliënt verdient de best mogelijke zorg. Dat doet The Knee Club door de cliënt van goede informatie te voorzien en wegwijs te maken in het zorglandschap van therapeuten en artsen.

De visie van The KneeClub
The Knee Club is een informatief platform voor cliënten over de meest voorkomende knieklachten. Door het delen van informatie, blogs, podcast, ervaringsverhalen en meer kan de cliënt zijn of haar knieklacht de baas.

Hoe de samenwerking tussen The KneeClub en fysiosportief is ontstaan

De samenwerking is ontstaan door de jaren heen. Ons knieteam werkt nauw samen met sportartsen en orthopeden. Door deze grote van het team ontstaat gewoonweg enorm veel ervaring en dat is een reden geweest om op het hoogste niveau samen te willen werken. Alleen is maar alleen en samen ben je zoveel sterker! Een goed netwerk maakt het verschil.

Hoe werken fysiosportief en The KneeClub samen?

De samenwerking tussen de Knee Club en fysiosportief vind plaats om verschillende vlakken. Overdrachten van patiënten vanuit een andere regio, samen sparren over een casus en bijvoorbeeld refereer dagen om elkaar zo scherp mogelijk te houden.

kneeclub-fysiosportief-groningen-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder