Het schouderteam van fysiosportief besprak hoe je een schouder mobiel kan houden

Het schouderteam van fysiosportief is een team van ervaren fysiotherapeuten op het gebied van schouderklachten en alle klachten die daar direct of indirect mee te maken hebben.

Om van elkaar te leren en de fysiotherapie voor de schouder op elkaar af te stemmen, heeft het schouderteam regelmatig een gezamenlijk overleg.

Afgelopen week besprak ons team van schouder fysiotherapeuten op welke manier je een schouder het beste kan mobiliseren, ofwel beweeglijk maken na een operatie of bijvoorbeeld een frozen shoulder.

Samen staan we sterk voor de beste schouderzorg. Ook een afspraak maken voor je schouder? Maak kennis met het schouderteam via de knop hieronder.

schouder-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-2
schouder-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-3

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder