ALLE AANDACHT VOOR JOUW HERSTEL

Bedankt dat wij je mogen helpen! Tijdens je behandeling bespreekt je fysiotherapeut de inhoud van je behandeling met jou en kun je hem hierover al je vragen stellen. Wij willen graag dat jullie je dan volledig op jouw herstel kunnen richten. Daarom informeren wij je op deze pagina over de organisatie van je behandeling.

Eerste afspraak

Hoe kan ik een afspraak voor een intake maken?
Een afspraak voor een intake maak je hier

Wat zijn jullie adres- en contactgegevens?
Ons telefoonnummer is 050 313 69 88 en ons e-mail adres info@fysiosportiefgroningen.nl
Via deze website kun je ook contact met ons opnemen >

Alle adres- en contactgegevens van onze vestigingen lees je hier >

Per e-mail kun je altijd direct contact opnemen met je behandelend therapeut. Zijn of haar e-mail is: [voornaam therapeut]@fysiosportiefgroningen.nl

Wat zijn jullie openingstijden?
Onze openingstijden lees je hier.

Wat moet ik meenemen tijdens mijn eerste afspraak?
Tijdens je eerste afspraak neem je je legitimatiebewijs en indien van toepassing je verwijzing mee. Heb je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan adviseren wij je ook het resterende budget daarvan te controleren. Ben je dit kalenderjaar al eerder door een andere fysiotherapiepraktijk geholpen? Vertel dit dan inclusief het aantal behandelingen aan onze therapeut, dan houden wij hier rekening mee.

Waar kan ik mij melden bij mijn eerste afspraak?
Op de Vechtstraat 52 en de Friesestraatweg 18-5 kun je een kop thee of koffie pakken en plaatsnemen aan de tafel bij de entree. Je therapeut komt bij aanvang van je afspraak naar je toe.

Aan de Munnekeholm 1 zijn wij gevestigd in fitnesscentrum Trainmore en aan de Osloweg 29 in crossfitcentrum Crossfit Noord. Bij beide is de entree de hoofdingang. Je wordt aan de balie ontvangen door een medewerker van Trainmore of Crossfit Noord die je aangeeft waar je plaats kan nemen. Je therapeut komt bij aanvang van je afspraak naar je toe.

Vervolgafspraken


Hoe lang duurt een afspraak?
De aanvang- en eindtijd van je afspraak lees je in je afspraakbevestiging die je per e-mail ontvangt. Regulier duurt een afspraak in de behandelkamer 25-30 minuten en een afspraak in de oefenruimte 30-60 minuten.

Hoe kan ik een afspraak wijzigen?
Je wijzigt je afspraak via e-mail met je therapeut. Het e-mail adres is [voornaam therapeut]@fysiosportiefgroningen.nl. Via dit adres maak je ook een nieuwe vervolgafspraak, als je dit nog niet gedaan hebt na je laatste afspraak.

Wijzigingen kun je doorgeven tot 24 voor aanvang voor aanvang van je afspraak. Wijzig je je afspraak binnen 24 uur voor aanvang, of ben je tijdens je afspraak niet aanwezig? Dan kan je behandelend therapeut je een factuur voor je niet nagekomen afspraak sturen op basis van ons praktijktarief.

Waar moet ik mij melden en wat moet ik mee bij een vervolgafspraak?
Word je behandeld in de behandelkamer? Dan kun je plaatsnemen aan de tafel ben de entree van onze vestigingen.

Ga je oefenen tijdens je behandeling? Neem dan je sportkleding mee en loop direct door naar onze kleedkamers om je om te kleden en daarna aan de tafel plaats te nemen, of met je opwarming beginnen.

STEL JE VRAAG AAN ONS

Hierboven staan onze antwoorden op vragen die wij regelmatig ontvangen. Grote kans dat die van jou er ook tussen staat. Is dat toch niet het geval, of heb je liever persoonlijk contact met ons? Stel dan je vraag via het formulier.