Jouke Jan helpt tennis- en padel blessures voorkomen of behandelt ze met fysiotherapie

Klaar om tennis of padel te spelen, maar wil je er zeker van zijn dat je lichaam er klaar voor is? Of heb je een blessures opgelopen gerelateerd aan tennis of padel en wil je snel en effectief herstellen?
Bij fysiosportief, onder leiding van Jouke Jan Schaap, bieden we gespecialiseerde fysiotherapie aan, gericht op blessurepreventie, blessureleed en revalidatie bij tennis- en padelgerelateerde klachten.

tennis-padel-blessure-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Fysiotherapie voor tennisblessures en padelblessures

Onze aanpak is gericht op het voorkomen van blessures en het effectief behandelen van blessureleed, met specifieke aandacht voor de behoeften van tennissers en padel spelers. We begrijpen de unieke uitdagingen en risico’s die deze activiteiten met zich meebrengen en streven ernaar om je te helpen blessurevrij te blijven en optimaal te presteren.

Of je nu net begint met tennis of padel, of al ervaring hebt, wij bieden begeleiding om blessures te voorkomen en te behandelen. We geven advies over techniek, materiaal en trainingsregimes om blessures te verminderen en helpen bij het herstel van blessures of klachten.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeut Jouke Jan kent de sport en heeft ruime ervaring in het behandelen van diverse blessures, zoals schouder-, knie-, enkel- en elleboogklachten. We bieden ook sportspecifieke revalidatieprogramma’s om je te helpen terug te keren naar je sportieve activiteiten na vervelende blessures zoals schouder,- en of knie letsel.

Optimale prestaties vereisen optimale begeleiding. Ons team bestaat niet alleen uit algemeen fysiotherapeuten, maar ook uit manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten en een sportpodoloog. We werken nauw samen met sportartsen en orthopedisch chirurgen in de provincie Groningen voor snelle diagnoses en verdere behandeling indien nodig.

Dus padellers en tennissers, bij fysiosportief, onder leiding van Jouke Jan, staan we klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden naar jouw optimale prestatieniveau, met een focus op blessurepreventie, blessureleed en revalidatie binnen de wereld van tennis en padelactiviteiten.

Lees meer over

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder