Kennismaken met ons nieuwe teamlid Adriaan

Hallo, mijn naam is Adriaan Doornbos en vanaf juni 2021 kom ik erbij in het team van fysiosportief!

In 2016 heb ik mijn opleiding Sport Science aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na een paar jaar als bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog gewerkt te hebben, heb ik de parttime opleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Thim van der Laan gevolgd.

fysiotherapeut-adriaan-doornbos-groningen

Mijn laatste stage heb ik bij fysiosportief gedaan en sinds juni 2021 ben ik hier werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik werk voornamelijk op onze nieuwe vestiging aan de Friesestraatweg.

Mijn persoonlijke interesses op sportief vlak liggen bij golfsurfen, wielrennen, fitness en voetbal. Op zondag ben ik op het veld van SC Stadspark te vinden.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina.

10 maart 2020
corona-aanpassingen-fysiosportief-groningen

Voorkom de verspreiding van het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, voeren wij een aantal aanpassingen door in onze praktijkvoering. Deze maken wij bekend op deze nieuwspagina. Wij baseren onze aanpassingen op het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de verspreiding van het... Lees verder

03 augustus 2021
leukste-ervaring-fysiosportief-juli-2021

De leukste ervaring bij fysiosportief in juli 2021

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen we tijdens je behandeling natuurlijk je ervaringen met jou. Ook gebruiken we een... Lees verder

28 juli 2021
fysiotherapeut-manueel-therapeut-pieter-prins-groningen

Maak kennis met onze manueel therapeut Pieter Prins

Hoi, Ik ben Pieter Prins en ik stel mij graag aan je voor! Sinds 2016 ben ik als manueel therapeut met veel plezier werkzaam bij fysiosportief. Waarom vraag je je dan misschien af? Wat mij met name zoveel plezier geeft zijn mijn collega’s en... Lees verder

20 juli 2021
fysiotherapie-feiten-juni-2021

Lees de nieuwste feiten over fysiotherapie uit juni 2021

Wist jij dat 42% van de behandelingen die een fysiotherapeut uitvoert, gericht zijn op de wervelkolom? En dat de klantwaardering van een kinderfysiotherapeut gemiddeld een 9,4 is? Als je gek op dit soort feiten bent, lees dan de FysioFacts die het Koninklijk Genootschap voor... Lees verder