Kennismaken met ons nieuwe teamlid Adriaan

Hallo, mijn naam is Adriaan Doornbos en vanaf juni 2021 kom ik erbij in het team van fysiosportief!

In 2016 heb ik mijn opleiding Sport Science aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na een paar jaar als bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog gewerkt te hebben, heb ik de parttime opleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Thim van der Laan gevolgd.

fysiotherapeut-adriaan-doornbos-groningen

Mijn laatste stage heb ik bij fysiosportief gedaan en sinds juni 2021 ben ik hier werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik werk voornamelijk op onze nieuwe vestiging aan de Friesestraatweg.

Mijn persoonlijke interesses op sportief vlak liggen bij golfsurfen, wielrennen, fitness en voetbal. Op zondag ben ik op het veld van SC Stadspark te vinden.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder