Kennismaken met ons nieuwe teamlid Bart

Hallo, mijn naam is Bart Wevers en vanaf april 2021 kom ik erbij in het team van fysiosportief!

In 2016 heb ik een mooie stage bij fysiosportief gehad. De 4 jaar daarna heb ik met veel plezier gewerkt in een praktijk in Haren, maar het oranje van fysiosportief bleek onweerstaanbaar.

fysiotherapeut-bart-wevers-groningen

De afgelopen tijd heb ik veel ervaring opgedaan door uitlopende klachten en mensen van uiteenlopende leeftijden te behandelen. Hiel en pees problematiek heb ik behandeld na het volgen van een cursus Shockwave therapie.

Gezien mijn interesse in wervelkolom gerelateerde klachten ben ik in 2018 gestart met de driejarige master Manuele Therapie aan de SOMT. Deze specialisatie richt zich op de anatomie van de wervelkolom, de functies van gewrichten, het aanleren van nieuwe behandeltechnieken en klinisch redeneren. Door deze opgedane kennis en vaardigheden kan ik nekpijn, rugpijn en hoofdpijnklachten goed behandelen.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder