Kennismaken met stagiair fysiotherapie Jamie

Hallo, Mijn naam is Jamie Werink , 26 jaar en altijd al in de mooie stad Groningen gewoond. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de versnelde opleiding tot fysiotherapeut en ga ik mijn eerste officiële stage lopen bij fysiosportief.

Afgelopen zomer heb ik al 6 weken stage gelopen bij Frederik om alvast te kunnen proeven en dit is heel goed bevallen. Komende 20 weken ga ik stage lopen bij Leon en Pieter.

In het verleden heb ik topsport judo gedaan en meerdere malen Nederlandse kampioen geworden. Toen ben ik als patiënt al in aanraking gekomen met Leon en fysiosportief en ben ik altijd heel tevreden geweest over de behandeling en sfeer binnen fysiosportief. Het is extra mooi om nu weer binnen deze praktijk bezig te mogen gaan, maar dan aan de andere kant, als fysiotherapeut.

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-jamie

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als personal trainer bij Personal Fit Noord en haal ik hier ontzettend veel energie uit middels het helpen van mensen met het bereiken van hun doelstellingen. Zelf zit ik ook niet stil en sport gemiddeld 3 keer per week om mijn eigen lichaam en geest in goede conditie te houden. Daarnaast houd ik ook van gezelligheid met mijn vriendin en vrienden en ben ik altijd wel in voor een lolletje.

Inmiddels is de stage gestart en kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel zin heb om mijzelf verder te ontwikkelen en de patiënt zo goed mogelijk te helpen!

25 februari 2021

Fysiotherapie bewezen effectief!

Onlangs publiceerde onderzoeks- en consultancybureau Ecorys het rapport ‘Substitutie van zorg, Fysio- en Oefentherapie op de juiste plek’. Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van fysiotherapie en oefentherapie, dat aantoont dat deze vormen van zorg bij 27 van de 39 onderzochte aandoeningen... Lees verder

16 februari 2021
schouderrevalidatie-groningen-fysiosportief-schoudersportief-podcast

Luister de podcast over de schouderrevalidatie van Allard bij Schoudersportief

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we... Lees verder

15 februari 2021
stagiair-fysiotherapie-groningen-adriaan-fysiosportief

Kennismaken met stagiair fysiotherapie Adriaan

Even voorstellen: mijn naam is Adriaan Doornbos, 29 jaar, 3e jaars deeltijd student aan THIM hogeschool voor Fysiotherapie. Voor ik begon met de studie fysiotherapie heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen in Groningen afgerond, met een master in Sport Science. Naast mijn studie werk ik 2 dagen in... Lees verder