Kennismaken met stagiair fysiotherapie Jamie

Hallo, Mijn naam is Jamie Werink , 26 jaar en altijd al in de mooie stad Groningen gewoond. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de versnelde opleiding tot fysiotherapeut en ga ik mijn eerste officiële stage lopen bij fysiosportief.

Afgelopen zomer heb ik al 6 weken stage gelopen bij Frederik om alvast te kunnen proeven en dit is heel goed bevallen. Komende 20 weken ga ik stage lopen bij Leon en Pieter.

In het verleden heb ik topsport judo gedaan en meerdere malen Nederlandse kampioen geworden. Toen ben ik als patiënt al in aanraking gekomen met Leon en fysiosportief en ben ik altijd heel tevreden geweest over de behandeling en sfeer binnen fysiosportief. Het is extra mooi om nu weer binnen deze praktijk bezig te mogen gaan, maar dan aan de andere kant, als fysiotherapeut.

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-jamie

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als personal trainer bij Personal Fit Noord en haal ik hier ontzettend veel energie uit middels het helpen van mensen met het bereiken van hun doelstellingen. Zelf zit ik ook niet stil en sport gemiddeld 3 keer per week om mijn eigen lichaam en geest in goede conditie te houden. Daarnaast houd ik ook van gezelligheid met mijn vriendin en vrienden en ben ik altijd wel in voor een lolletje.

Inmiddels is de stage gestart en kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel zin heb om mijzelf verder te ontwikkelen en de patiënt zo goed mogelijk te helpen!

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder