Kennismaken met stagiair fysiotherapie Jamie

Hallo, Mijn naam is Jamie Werink , 26 jaar en altijd al in de mooie stad Groningen gewoond. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de versnelde opleiding tot fysiotherapeut en ga ik mijn eerste officiële stage lopen bij fysiosportief.

Afgelopen zomer heb ik al 6 weken stage gelopen bij Frederik om alvast te kunnen proeven en dit is heel goed bevallen. Komende 20 weken ga ik stage lopen bij Leon en Pieter.

In het verleden heb ik topsport judo gedaan en meerdere malen Nederlandse kampioen geworden. Toen ben ik als patiënt al in aanraking gekomen met Leon en fysiosportief en ben ik altijd heel tevreden geweest over de behandeling en sfeer binnen fysiosportief. Het is extra mooi om nu weer binnen deze praktijk bezig te mogen gaan, maar dan aan de andere kant, als fysiotherapeut.

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-jamie

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als personal trainer bij Personal Fit Noord en haal ik hier ontzettend veel energie uit middels het helpen van mensen met het bereiken van hun doelstellingen. Zelf zit ik ook niet stil en sport gemiddeld 3 keer per week om mijn eigen lichaam en geest in goede conditie te houden. Daarnaast houd ik ook van gezelligheid met mijn vriendin en vrienden en ben ik altijd wel in voor een lolletje.

Inmiddels is de stage gestart en kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel zin heb om mijzelf verder te ontwikkelen en de patiënt zo goed mogelijk te helpen!

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder