Kennismaken met stagiair fysiotherapie Jeroen

Hallo allemaal, Mijn naam is Jeroen Everse en ik loop sinds september stage bij fysiosportief. Na op verschillende plekken in het land gewoond en gewerkt te hebben, besloot ik Fysiotherapie te gaan studeren in Groningen. Super leuk en ongelofelijk leerzaam! Bij fysiosportief loop ik mijn derde en tevens mijn afstudeerstage.

Hiervoor heb ik stage gelopen binnen de zogenaamde derdelijn. Hieronder vallen de (specialistische) revalidatie en de dus ook de neurorevalidatie. Dit omvat de fysiotherapeutische revalidatie voor bijvoorbeeld CVA-patiënten of Parkinson patiënten.

Hier bij fysiosportief ga ik kennismaken met een hele andere tak binnen de fysiotherapie. Onder begeleiding van Heleen Boven hoop ik veel meer te leren van manuele therapie bij hoofdpijn en duizeligheidsklachten en de daar aan gerelateerde wervelkolom problematiek. Super interessant!

Helemaal in combinatie met het expertisegebied van mijn andere begeleider: Leon Meijer. Van hem hoop ik veel meer te weten te komen over fysiotherapie bij knie– en schouderproblemen en het daar bij behorende revalidatietraject. Ik heb heel veel zin in mijn stage bij fysiosportief en maak graag met u kennis. Een van de leukste dingen aan het vak van fysiotherapeut vind ik namelijk de omgang met mensen. Dat is wat mij betreft ook een hele belangrijke voorwaarde voor een goede fysiotherapeutische behandeling.

Ik heb heel bewust gekozen voor een stage bij fysiosportief, omdat ik het een heel vooruitstrevende fysiotherapie praktijk is die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om de klacht zo goed mogelijk te helpen. Voorbeelden hiervan zijn de podcasts, het YouTube kanaal en de toegankelijke website van fysiosportief. Daarnaast vind ik het fijn dat het team een mooie mix van mannen en vrouwen heeft in verschillende leeftijden en dat binnen het team veel verschillende specialismen zijn. Van kinderfysiotherapie tot manuele therapie en van sportfysiotherapie tot dry needling. Kortom, een hele leuke en leerzame stageplek.

Ik hoop u graag te ontmoeten en waar nodig te onderzoeken en/of behandelen. Groetjes, Jeroen Everse

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder