Kennismaken met stagiair fysiotherapie Naomi

Hi, ik ben Naomi, een 25-jarige studente fysiotherapie. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding. Vanaf februari loop ik 20 weken mee bij Olga, Manon en Roos.

Ik heb voor de opleiding fysiotherapie gekozen omdat ik het leuk vind om contact te hebben met mensen en hen op een directe manier te helpen.

In mijn vrije tijd ben ik normaal gesproken in de sportschool te vinden, waar ik powerlift. Nu deze tijdelijk is gesloten, ben ik begonnen met hardlopen. Als ik op vakantie ben, trek ik graag met mijn rugzak en tent de bergen in.

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-robin
17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder