Kennismaken met stagiair fysiotherapie Naomi

Hi, ik ben Naomi, een 25-jarige studente fysiotherapie. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding. Vanaf februari loop ik 20 weken mee bij Olga, Manon en Roos.

Ik heb voor de opleiding fysiotherapie gekozen omdat ik het leuk vind om contact te hebben met mensen en hen op een directe manier te helpen.

In mijn vrije tijd ben ik normaal gesproken in de sportschool te vinden, waar ik powerlift. Nu deze tijdelijk is gesloten, ben ik begonnen met hardlopen. Als ik op vakantie ben, trek ik graag met mijn rugzak en tent de bergen in.

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-robin
25 februari 2021

Fysiotherapie bewezen effectief!

Onlangs publiceerde onderzoeks- en consultancybureau Ecorys het rapport ‘Substitutie van zorg, Fysio- en Oefentherapie op de juiste plek’. Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van fysiotherapie en oefentherapie, dat aantoont dat deze vormen van zorg bij 27 van de 39 onderzochte aandoeningen... Lees verder

16 februari 2021
schouderrevalidatie-groningen-fysiosportief-schoudersportief-podcast

Luister de podcast over de schouderrevalidatie van Allard bij Schoudersportief

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we... Lees verder

15 februari 2021
stagiair-fysiotherapie-groningen-adriaan-fysiosportief

Kennismaken met stagiair fysiotherapie Adriaan

Even voorstellen: mijn naam is Adriaan Doornbos, 29 jaar, 3e jaars deeltijd student aan THIM hogeschool voor Fysiotherapie. Voor ik begon met de studie fysiotherapie heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen in Groningen afgerond, met een master in Sport Science. Naast mijn studie werk ik 2 dagen in... Lees verder