Kennismaken met stagiair fysiotherapie Renze

Hey, De komende 20 weken zal ik fulltime stage gaan lopen hier bij fysiosportief. Ik loop voornamelijk mee in de praktijk bij Henk Jager en Nico Hoekstra.

Wie ben ik? Ik ben Renze Gritter 22 jaar en momenteel zit ik in mijn 4e jaar van mijn opleiding tot fysiotherapeut. Nu ik het theoretische deel van mijn opleiding heb afgerond wil ik mijn vaardigheden in de praktijk laten zien. Dit zal mijn laatste stage zijn zodat ik kan afstuderen als fysiotherapeut.

Na het afronden van mijn stage wil ik door studeren en mijn master Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut halen. Naast de opleiding ben ik erg veel bezig met krachtsport en dan vooral gericht op powerliften. Onder normale omstandigheden ben ik 4x per week te vinden in de Basic Fit waar ik fanatiek met een groep jongens train.

stagiair-fysio-groningen-fysiosportief

Dit jaar wil ik mee doen aan het NK Powerliften. Verder vind ik het leuk om te motorrijden, te gamen, een drankje doen met vrienden en om series te kijken. Verder werk ik al 4 jaar in de AH in Helpman met veel plezier. Hier werk ik ongeveer 12 uur per week op de Deli afdeling (leukste afdeling van de AH).

Dit is een korte omschrijving van mij en als u nog vragen hebt kunt u me altijd aanspreken in de praktijk, waar ik veel zal zijn.

25 februari 2021

Fysiotherapie bewezen effectief!

Onlangs publiceerde onderzoeks- en consultancybureau Ecorys het rapport ‘Substitutie van zorg, Fysio- en Oefentherapie op de juiste plek’. Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van fysiotherapie en oefentherapie, dat aantoont dat deze vormen van zorg bij 27 van de 39 onderzochte aandoeningen... Lees verder

16 februari 2021
schouderrevalidatie-groningen-fysiosportief-schoudersportief-podcast

Luister de podcast over de schouderrevalidatie van Allard bij Schoudersportief

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we... Lees verder

11 februari 2021
stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-robin

Kennismaken met stagiair fysiotherapie Naomi

Hi, ik ben Naomi, een 25-jarige studente fysiotherapie. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding. Vanaf februari loop ik 20 weken mee bij Olga, Manon en Roos. Ik heb voor de opleiding fysiotherapie gekozen omdat ik het leuk vind om contact te hebben met... Lees verder