Kennismaken met stagiair fysiotherapie Renze

Hey, De komende 20 weken zal ik fulltime stage gaan lopen hier bij fysiosportief. Ik loop voornamelijk mee in de praktijk bij Henk Jager en Nico Hoekstra.

Wie ben ik? Ik ben Renze Gritter 22 jaar en momenteel zit ik in mijn 4e jaar van mijn opleiding tot fysiotherapeut. Nu ik het theoretische deel van mijn opleiding heb afgerond wil ik mijn vaardigheden in de praktijk laten zien. Dit zal mijn laatste stage zijn zodat ik kan afstuderen als fysiotherapeut.

Na het afronden van mijn stage wil ik door studeren en mijn master Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut halen. Naast de opleiding ben ik erg veel bezig met krachtsport en dan vooral gericht op powerliften. Onder normale omstandigheden ben ik 4x per week te vinden in de Basic Fit waar ik fanatiek met een groep jongens train.

stagiair-fysio-groningen-fysiosportief

Dit jaar wil ik mee doen aan het NK Powerliften. Verder vind ik het leuk om te motorrijden, te gamen, een drankje doen met vrienden en om series te kijken. Verder werk ik al 4 jaar in de AH in Helpman met veel plezier. Hier werk ik ongeveer 12 uur per week op de Deli afdeling (leukste afdeling van de AH).

Dit is een korte omschrijving van mij en als u nog vragen hebt kunt u me altijd aanspreken in de praktijk, waar ik veel zal zijn.

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder