Kennismaken met stagiair fysiotherapie Renze

Hey, De komende 20 weken zal ik fulltime stage gaan lopen hier bij fysiosportief. Ik loop voornamelijk mee in de praktijk bij Henk Jager en Nico Hoekstra.

Wie ben ik? Ik ben Renze Gritter 22 jaar en momenteel zit ik in mijn 4e jaar van mijn opleiding tot fysiotherapeut. Nu ik het theoretische deel van mijn opleiding heb afgerond wil ik mijn vaardigheden in de praktijk laten zien. Dit zal mijn laatste stage zijn zodat ik kan afstuderen als fysiotherapeut.

Na het afronden van mijn stage wil ik door studeren en mijn master Sportfysiotherapeut en Manueeltherapeut halen. Naast de opleiding ben ik erg veel bezig met krachtsport en dan vooral gericht op powerliften. Onder normale omstandigheden ben ik 4x per week te vinden in de Basic Fit waar ik fanatiek met een groep jongens train.

stagiair-fysio-groningen-fysiosportief

Dit jaar wil ik mee doen aan het NK Powerliften. Verder vind ik het leuk om te motorrijden, te gamen, een drankje doen met vrienden en om series te kijken. Verder werk ik al 4 jaar in de AH in Helpman met veel plezier. Hier werk ik ongeveer 12 uur per week op de Deli afdeling (leukste afdeling van de AH).

Dit is een korte omschrijving van mij en als u nog vragen hebt kunt u me altijd aanspreken in de praktijk, waar ik veel zal zijn.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder