Kennismaken met stagiair fysiotherapie Robin

Ik ben Robin Debreczeni, 22 jaar oud en kom uit Drachten. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool en ik mag voor mijn afstudeerstage nu 20 weken bij fysiosportief meelopen.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Naast het sporten zit ik in mijn vrije tijd graag op het terras met mijn vrienden. 

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-robin

Nadat ik de opleiding heb afgerond wil ik graag sportfysiotherapeut worden. Dit is dan ook iets waar ik helemaal voor ga. Ik vind het erg leuk om sporters te begeleiden in hun revalidatie zodat ze zo goed mogelijk weer hun eigen sport kunnen beoefenen. Ik heb erg veel zin in deze periode en hoop veel ervaring op te kunnen doen om mijzelf te ontwikkelen als een goede fysiotherapeut. 

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder