Kennismaken met stagiair fysiotherapie Robin

Ik ben Robin Debreczeni, 22 jaar oud en kom uit Drachten. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool en ik mag voor mijn afstudeerstage nu 20 weken bij fysiosportief meelopen.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Naast het sporten zit ik in mijn vrije tijd graag op het terras met mijn vrienden. 

stagiair-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-robin

Nadat ik de opleiding heb afgerond wil ik graag sportfysiotherapeut worden. Dit is dan ook iets waar ik helemaal voor ga. Ik vind het erg leuk om sporters te begeleiden in hun revalidatie zodat ze zo goed mogelijk weer hun eigen sport kunnen beoefenen. Ik heb erg veel zin in deze periode en hoop veel ervaring op te kunnen doen om mijzelf te ontwikkelen als een goede fysiotherapeut. 

25 februari 2021

Fysiotherapie bewezen effectief!

Onlangs publiceerde onderzoeks- en consultancybureau Ecorys het rapport ‘Substitutie van zorg, Fysio- en Oefentherapie op de juiste plek’. Dit rapport is het resultaat van een onderzoek naar de effectiviteit en kosteneffectiviteit van fysiotherapie en oefentherapie, dat aantoont dat deze vormen van zorg bij 27 van de 39 onderzochte aandoeningen... Lees verder

16 februari 2021
schouderrevalidatie-groningen-fysiosportief-schoudersportief-podcast

Luister de podcast over de schouderrevalidatie van Allard bij Schoudersportief

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we... Lees verder

15 februari 2021
stagiair-fysiotherapie-groningen-adriaan-fysiosportief

Kennismaken met stagiair fysiotherapie Adriaan

Even voorstellen: mijn naam is Adriaan Doornbos, 29 jaar, 3e jaars deeltijd student aan THIM hogeschool voor Fysiotherapie. Voor ik begon met de studie fysiotherapie heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen in Groningen afgerond, met een master in Sport Science. Naast mijn studie werk ik 2 dagen in... Lees verder