Kennismaken met stagiair fysiotherapie Rowan

Hallo allemaal! Mijn naam is Rowan Noble. Ik ben 26 jaar oud, woon in Groningen en zal de komende 20 weken bij Frederik stage lopen.

In mijn vrije tijd ben ik zo’n 4 tot 5 keer in de week in de sportschool/CrossFit box te vinden. Inmiddels ben ik 8 jaar bezig met fitness en sinds 2 jaar heb ik daar ook CrossFit aan toegevoegd. Daarbij heb ik het geluk gehad om van mijn hobby m’n werk te kunnen maken. Zo ben ik al sinds mijn 18e groepsles/fitness instructeur en ben ik een jaar geleden ook coach bij CrossFit Noord geworden.

Al tijdens mijn studie sportkunde kwam ik er achter dat ik veel meer wilde weten over het menselijk lichaam dan wat er op de opleiding aangereikt werd. Deze interesse, plus een hechte kring vrienden die óók fysiotherapeut waren, gaf de doorslag om de opleiding te starten. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Vanwege mijn voorliefde voor sport en trainen was fysiosportief in mijn beleving het ideale stage adres. het sportieve team, de toffe locaties en de frisse uitstraling zijn voor mij de reden om enorm enthousiast te worden over mijn stageperiode bij fysiosportief.

Mocht U vragen hebben over wie ik ben, of wat ik doe, laat het me gerust weten en ik maak graag een praatje!

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder