Kennismaken met stagiair fysiotherapie Wim

Mijn naam is Wim Smit en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding tot fysiotherapeut. Naast mijn stage werk ik bij een Basic-Fit filiaal in Assen, waar ik ook graag sport. Mijn lievelingssport is voetbal, wat ik bij VV LEO doe in het tweede elftal.

Ik heb altijd al geweten dat ik graag fysiotherapie wilde doen. Ik heb in mijn jeugd verschillende sporten beoefend, zoals judo, tennis, mountainbiken en wielrennen. Ik ben hierbij een aantal keren geblesseerd geraakt en ben toen behandeld door een fysiotherapeut. Die hebben mij toen heel goed geholpen, wat mij enthousiast heeft gemaakt voor het beroep Ik vind het leuk en zie het als een uitdaging om mensen te helpen weer pijnvrij te kunnen sporten.

Ik heb bij fysiosportief de kans gekregen om voorafgaan aan mijn reguliere stage ook al een zomerstage te lopen. Op die manier heb ik het idee dat ik extra veel kan leren bij deze stage. Deze stage periode loop ik 20 weken bij Henk Jager aan de Vechtstraat.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder