Kijk de fysiosportief video over de labrum operatie van de schouder

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze¬†informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze video over de labrum operatie van de schouder.

Informatievideo over de labrum operatie van de schouder

In deze informatievideo bespreekt onze schouderfanaat Leon Meijer samen met orthopedisch chirurg Yde Engelsma hoe je een instabiele schouder kan stabiliseren met een labrum repair. De video is opgenomen bij Arthrex Nederland.

Kijk meer video’s van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer video’s van fysiosportief kijken? Bezoek ons videokanaal op YouTube. Naast de informatievideo’s over de oorzaak en behandeling van veel voorkomende bewegingsproblemen, leren we je daar ook effectieve oefeningen en laten je de leuke dingen zien waar we dagelijks mee bezig zijn!

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder