Kijk de fysiosportief video over de labrum operatie van de schouder

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze¬†informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze video over de labrum operatie van de schouder.

Informatievideo over de labrum operatie van de schouder

In deze informatievideo bespreekt onze schouderfanaat Leon Meijer samen met orthopedisch chirurg Yde Engelsma hoe je een instabiele schouder kan stabiliseren met een labrum repair. De video is opgenomen bij Arthrex Nederland.

Kijk meer video’s van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer video’s van fysiosportief kijken? Bezoek ons videokanaal op YouTube. Naast de informatievideo’s over de oorzaak en behandeling van veel voorkomende bewegingsproblemen, leren we je daar ook effectieve oefeningen en laten je de leuke dingen zien waar we dagelijks mee bezig zijn!

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder