Kinderfysiotherapeut Olga van fysiosportief werkt samen met de sportartsen van het Martini Ziekenhuis

Hallo ik ben Olga, kinderfysiotherapeut bij fysiosportief en ik heb de eer om de afgelopen 4 jaar samen te werken met sportartsen Hans de Vries en Bram Bessem van het Martini Ziekenhuis.

Om de week ben ik in het Martini Ziekenhuis te vinden en zie ik met hen samen kinderen die sportblessures hebben opgelopen of pijnklachten hebben waardoor het sporten niet lukt. Samen onderzoeken we het probleem en bespreken met het kind en de ouders wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen behandelen.

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder