Kinderfysiotherapeut Olga van fysiosportief werkt samen met de sportartsen van het Martini Ziekenhuis

Hallo ik ben Olga, kinderfysiotherapeut bij fysiosportief en ik heb de eer om de afgelopen 4 jaar samen te werken met sportartsen Hans de Vries en Bram Bessem van het Martini Ziekenhuis.

Om de week ben ik in het Martini Ziekenhuis te vinden en zie ik met hen samen kinderen die sportblessures hebben opgelopen of pijnklachten hebben waardoor het sporten niet lukt. Samen onderzoeken we het probleem en bespreken met het kind en de ouders wat er aan de hand is en hoe we dit kunnen behandelen.

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder