FYSIOTHERAPEUT KJELD POSTMA

Welkom op mijn persoonlijke pagina. Mijn naam is Kjeld Postma, en sinds 2023 werk ik als fysiotherapeut bij fysiosportief, waar ik met veel passie en toewijding deel uitmaak van dit leuke team.

Al van jongs af aan heb ik een interesse gehad in het menselijke lichaam, psychologie en sport. Mijn liefde voor beweging en sport heeft mij geleid naar de dagelijkse beoefening van verschillende vechtsporten, waaronder MMA en Braziliaans Jiu-Jitsu, waarin ik actief aan wedstrijden deelneem.

fysiotherapeut-kjeld-fysiosportief-groningen
fysiotherapeut-kjeld-fysiosportief-groningen

Door mijn ervaring met intensief sporten weet ik hoe vervelend het kan zijn om geblesseerd te zijn en wat voor invloed het kan hebben op je sportprestaties en je dagelijkse leven. Daarom vind ik het belangrijk dat je zo snel en deskundig mogelijk geholpen wordt en zo weer snel weer aan de slag kunt met je sport en andere bezigheden.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw weg naar herstel en optimale prestaties. Voel je vrij om contact op te nemen, en we gaan samen aan de slag voor een fitter en gezonder leven!

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET KJELD