FYSIOTHERAPEUT KLAAS HOLWERDA

Hoi! Mijn naam is Klaas Holwerda. Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. Leuk dat je even de tijd neemt om iets meer over mij te weten te komen. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij fysiosportief als algemeen fysiotherapeut met als specialisatie de knie en schouder. Ik neem je graag even mee in wat ik zoal allemaal heb gedaan. Naast fysiotherapie heb ik namelijk ook een hoop werkzaamheden verricht in de sportwereld.

Vanaf mijn 19e ik ben ik gaan werken in de sportschool, waar mijn liefde en interesse voor het menselijk lichaam is ontstaan. Voor ik met de studie Fysiotherapie begon heb ik de NASM gedaan. Dit is een personal trainer opleiding die grotendeels gericht is op balans en disbalans tussen spieren in het menselijk lichaam. Met die kennis ben ik de opleiding Fysiotherapie gestart en heb ik mijn werkzaamheden in de sportschool uitgebreid met het geven van personal training. De lange trajecten, doelen stellen en deze behalen door aanspraak te maken op de potentie van het lichaam, beviel mij erg goed. Naast personal training gaf ik al zo’n 5 jaar core en HIIT lessen. De medische kennis die ik opdeed bij de opleiding Fysiotherapie kon ik gedurende die periode perfect inzetten en combineren met mijn werkzaamheden in de sportschool. Na het behalen van mijn opleiding Fysiotherapie heb ik het werk in de sportschool stopgezet en ben ik gaan werken bij fysiosportief.

klaas-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-klaas-fysiosportief-groningen
gespecialiseerde-fysiotherapie-groningen-fysiosportief
ervaring-fysiosportief-groningen-jehannes
klaas-fysiotherapeut-fysiosportief-groningen
fysiostherapeut-klaas-fysiosportief-groningen
gespecialiseerde-fysiotherapie-groningen-fysiosportief
ervaring-fysiosportief-groningen-jehannes

Zelf hou ik ook erg van sporten. Zo vind je me vaak bij Crossfit Noord, de Crossfit box waar wij met fysiosportief ook werken. Buiten hardlopen vind ik ook heerlijk. Ook verzorg ik bootcamps met Bootcamp050. Dit is mijn eigen onderneming die ik heb opgezet met mijn compagnon om toch een beetje affiniteit met lesgeven te behouden. Genoeg te doen dus! Maar allemaal vanuit mijn passie voor het bewegingsapparaat.

Bij fysiosportief heb ik de perfecte combinatie gevonden tussen fysiotherapie en sport. Het mooie aan fysiotherapie vind ik om jou duidelijk uit te leggen hoe je lichaam in elkaar zit, hoe het functioneert en om jou daarmee inzicht te geven in je klacht. Een goed beeld over de klacht helpt je om goed te begrijpen wat er aan de hand is en motiveert vaak ook om er adequaat mee om te gaan. Daarnaast heeft fysiotherapie een dunne lijn naar sport toe. Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in de sport kan ik je goed door de oefeningen heen coachen en aangeven waar je op moet letten. Na het stellen van de diagnose stellen we een passend behandelplan op en zorg ik ervoor voor dat dit aansluit bij je wekelijkse activiteiten. Gedurende het traject kan je gemakkelijk en snel met al je vragen bij me terecht.

Ervaar jij klachten? Laten we samen kijken wat we er aan kunnen doen, ik help je graag!

Ervaringen bij onze fysiotherapeut Klaas

  • “Klaas was altijd behulpzaam tijdens mijn behandeling. Luisterde goed en gaf goed advies. De behandeling heeft ook goed geholpen en ervaar geen klachten meer :)”
  • “Ervaren, zeer begaan, erg betrouwbaar, welwillend, weerbaar, oog voor detail, vakkundig en bovendien zeer optimistisch. Absolute aanrader!”
  • “Fijne betrokkenheid, denkt goed mee, legt goed uit waarom een oefening zinvol is en hoe deze goed uitgevoerd moet worden. Topper!”

 

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET KLAAS