TEAM VAN KNIE FYSIOTHERAPEUTEN VAN FYSIOSPORTIEF GRONINGEN

Het knieteam van fysiosportief is ontstaan door een gezamenlijke voorliefde van 2 van onze sportieve fysiotherapeuten voor alle klachten gerelateerd aan het kniegewricht. Collega’s NVFS sportfysiotherapeut Leon en Frederik zien in hun dagelijkse praktijk veel kniegerelateerde klachten. Daarbij komt dat, vanwege een goede multidisciplinaire samenwerking en goede resultaten in het verleden, steeds meer mensen met knieklachten geholpen worden bij fysiosportief.

Samen met een aantal collega’s zijn toen de krachten gebundeld en is het knieteam van fysiosportief ontstaan. Een team gericht op goede samenwerking met uitgebreide en specialistische kennis van het kniegewricht. Dit team bestaat uit onze fysiotherapeuten Marle, Valerie, Rowan, Klaas, Jelke, Frederik en Leon.

Wij vinden dat jij als patiënt recht hebt op de juiste adequate zorg voor jouw knie. Bij ons knieteam wordt je behandeld door iemand met specialistische kennis op het gebied van de knie, en niet door een algemeen fysiotherapeut, waarbij kniegerelateerde klachten slechts een onderdeel zijn van zijn behandelaanbod. Wij specialiseren ons in de knie.

knieteam-fysiosportief-groningen
knie-fysiotherapie-groningen-fysiosportief
knieteam-fysiosportief-groningen
knie-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

Waarom kies je bij knieklachten voor een knie fysiotherapeut?

Knieklachten kunnen een behoorlijke beperking met zich meebrengen bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten als wandelen, fietsen, traplopen en sportbeoefening. Ook tijdens dagelijkse werkzaamheden kunnen knieklachten als zeer vervelend worden ervaren. Juist op zo’n moment is de kennis van een gespecialiseerd behandelaar noodzakelijk en daar kan ons knieteam jou mee helpen.

Zoals beschreven werken er binnen fysiosportief zeven knie-experts nauw met elkaar samen en helpen we patiënten uit de wijde omgeving bij hun herstel en het oppakken van hun dagelijkse activiteiten, werk en sport. Iedereen met knieklachten kan bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om tijdelijke of blijvende klachten of revalidatie na bijvoorbeeld een voorste kruisbandreconstructie. Wij maken hierbij gebruik van de uitgebreide sportfaciliteiten van onze praktijk aan de Munnekeholm 1 in het centrum van Groningen en van de grote Crossfit-box van onze praktijk aan de Osloweg 29 in Groningen. Op onze praktijk aan de Vechtstraat 52 in Groningen is het naast revalidatie onder andere mogelijk om een echo te laten maken van je knie, als je bijvoorbeeld last hebt van je kniepees.

Bij KNIEsportief werken verschillende specialisten in een multidisciplinaire omgeving met elkaar samen om je een zo optimaal mogelijke behandeling te kunnen geven. Wij hebben direct contact met sportartsen en orthopeden uit de regio en werken ook nauw samen met de orthopeden van de Bergman Clinics uit Naarden. De praktijk leert dat een goede multidisciplinaire samenwerking leidt tot een beter resultaat.

Ook hebben wij samen met een aantal orthopeden en sportartsen een aantal podcasts gemaakt over knieletsels. Luister ze op Spotify.

Knie fysiotherapie van fysiosportief Groningen

DEZE FYSIOTHERAPEUTEN HELPEN JOU MET KNIE FYSIOTHERAPIE:

MAAK JE AFSPRAAK VOOR KNIE FYSIOTHERAPIE